Au ma rămas doar câteva ore până la concertul Scorpions de la Romexpo (Parcarea C) din Bucureşti, iar pregătirile au intrat deja în linie dreaptă. Celebra trupă îşi va încânta din nou fanii români cu cele mai cunoscute piese rock care au făcut deja înconjurul lumii, iar în deschiderea spectacolului vor cânta Compact B împreună cu Leo Iorga și Salamandra. Pentru buna desfăşurare a evenimentului, organizatorii au publicat un regulament pe care îl recomandă tuturor celor care vor participa la concert.

Program concerte:
17:00 – acces
19:00 – Salamandra
20:00 – Compact B, invitat Leo Iorga
21:00 – SCORPIONS

Reguli de acces:

Accesul publicului se va face după ora 17:00. Intrarea este permisă pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul părăsirii perimetrului spațiului concertului. Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal amănunțit și controlului bagajelor, la cererea agenților de securitate.

În caz de ploaie, este recomandată folosirea pelerinelor de ploaie. Accesul cu umbrele este strict interzis în incinta locației. Nu este permis accesul cu brichete, băuturi îmbuteliate, obiecte contondente, stroboscop, făclii, torțe, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto/video profesionale, caști de motor, biciclete, trotinete, hoverboard, bagaje voluminoase (măsura ideală pe bagaj este cât un A4).

În incinta zonei de concert spectatorii vor avea la dispoziție băuturi răcoritoare și alcoolice, apă, în zona barurilor și produse alimentare/gustări în zona de Food Trucks. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor putea fi cumpărate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație, distribuite în toate zonele de concert. În cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumparate în aceeași seară, de la casieriile din incintă, până în ora 23:30.

Bilete Scorpions la Romexpo din Bucureşti

Ultimele biletele pentru concertul Scorpions, ce va avea loc pe 12 iunie 2018 la Romexpo din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţţie de poziţionarea locurilor faţă de scenă. În limita disponibilităţii se vor găsi bilete şi la intrare.

Copiii sub 5 ani beneficiază de intrare gratuită.

Categorie Preţ
Tribuna 350 lei bilete
Golden Ring 270 lei  bilete
Gazon A 190 lei  bilete
Gazon B 150 lei bilete

Concertul Scorpions de la Romexpo din Bucureşti este organizat de Events.