Fanii filmelor Star Wars, dar şi cei pasionaţi de muzica de film, îşi dau întâlnire duminică, 11 martie 2018, la Star Wars Live in Concert – A New Hope, la Sala Palatului din Bucureşti. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble la evenimentul al cărui concept îl presupune proiecţia filmului pe un ecran imens, cu dialogurile originale subtitrate în limba română şi cu muzica interpretată integral live de către Orchestra Simfonică Bucureşti.

Completează formularul de mai jos până sâmbătă, 10 martie 2018, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Ingrid Alexandra şi Bogdan Andrei. Felicitări.


După un număr impresionant de 8 filme şi multe care vor urma, Disney prezintă saga Star Wars într-o nouă formulă, în concert. Seria In Concert va începe chiar cu primul episod lansat, „A New Hope”, filmul de la care a pornit fenomenul în 1977.

Acompaniaţi de una dintre cele mai populare orchestre din România, Orchestra Simfonică Bucureşti, personajele vor cuceri ecranul amplasat pe scenă, lăsând muzica pe mâna dirijorului şi a numeroşilor instrumentişti.

Biletele pentru evenimentul Star Wars Live in Concert – A New Hope, de la Sala Palatului din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Entertix şi online pe www.entertix.ro, la preţuri cuprinse între 56 şi 200 lei.