Acest eveniment a avut loc in data de 11 Mar 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 11 martie 2018, de la ora 19:30, are loc evenimentul Star Wars Live in Concert – A New Hope, la Sala Palatului din Bucureşti. Conceptul presupune proiecţia filmului pe un ecran imens, cu dialogurile originale subtitrate în limba română şi cu muzica interpretată integral live de catre Orchestra Simfonică Bucureşti.

Acum mult, mult timp, într-o galaxie îndepărtată, George Lucas regiza primul film din ce urma să devină una dintre cele mai populare serii science fiction. Revoluţionând nu doar cinematografia, muzica emblematicului film a cucerit generaţii întregi. Complexa orchestraţie a lui John Williams a completat auditiv filmul, reuşind să rămână pentru totdeauna în memoria publicului.

După un număr impresionant de 8 filme şi multe care vor urma, Disney prezintă saga Star Wars într-o nouă formulă, în concert. Seria In Concert va începe chiar cu primul episod lansat, „A New Hope”, filmul de la care a pornit fenomenul în 1977.

Acompaniaţi de una dintre cele mai populare orchestre din România, Orchestra Simfonică Bucureşti, personajele vor cuceri ecranul amplasat pe scenă, lăsând muzica pe mâna dirijorului şi a numeroşilor instrumentişti.

Bilete Star Wars Live in Concert – A New Hope la Sala Palatului

Biletele pentru evenimentul Star Wars Live in Concert – A New Hope, de pe 11 martie 2018, de la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Entertix şi online de pe www.entertix.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Luke Skywalker/Darth Vader 200 lei bilete
Yoda/Kenobi 140 lei bilete
Han Solo/Leia 112 lei bilete
R2-D2/C-3PO 96 lei bilete
Chewbacca 72 lei bilete
Stormtrooper 56 lei bilete

Evenimentul Star Wars Live in Concert – A New Hope este organizat de CLAMOR.