Lord of the Dance – „Dangerous Games”, show-ul produs de celebrul Michael Flatley, revine cu două reprezentaţii la Sala Palatului din Bucureşti, pe 13 aprilie 2018. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble la spectacolul ce va oferi publicului o experienţă unică, printr-o coregrafie inovatoare si o producţie elaborată, adaptată noilor tehnologii.

Completează formularul de mai jos până luni, 2 aprilie 2018, ora 22:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc pentru reprezentaţia de la ora 17:30. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt Valentin Petcu şi Daniel Staicu. Felicitări!


„Dangerous Games” este o spectaculoasă punere în scenă a unei bine-cunoscute şi iubite capodopere, Michael Flatley este coregraful şi regizorul proiectului, în timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de producţia muzicală. Cu un mix surprinzator de dans şi muzică, de contemporan şi tradiţional, „Dangerous Games” continuă să fie un mare success în întreaga lume.

Producţia show-ului a fost reîmprospătată de proiecţii holografice 3D, efecte speciale, roboţi dansatori, acrobaţi de talie mondială şi, bineînţeles, alături de cea mai mare şi talentată echipa de dansatori irlandezi.

Biletele pentru show-ul Lord of the Dance – „Dangerous Games”, de la Sala Palatului din Bucureşti, sunt disponibile în reţelele Entertix şi Eventim, dar şi online pe www.entertix.ro, www.blt.ro şi www.eventim.ro la preţuri cuprinse între 100 şi 350 lei. Biletele pentru reprezentaţia de la ora 20:30 au fost epuizate, dar pot fi achiziţionate în continuare bilete pentru reprezentaţia de la ora 17:30.