Lord of the Dance revine la Sala Palatului din Bucureşti, vineri, 13 aprilie 2018, cu două reprezentaţii ale spectacolului „Dangerous Games”. Biletele pentru reprezentaţia de la ora 20:30 sunt epuizate, dar se mai găsesc bilete pentru spectacolul de la ora 17:30.

„Dangerous Games” este o spectaculoasă punere în scenă a unei bine-cunoscute şi iubite capodopere, Michael Flatley fiind coregraful şi regizorul proiectului, în timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de producţia muzicală. Show-ul a avut premiera în 2014 la London Palladium, culminând şi cu aniversarea celor 20 de ani de când Flatley a devenit o senzaţie internaţională.

Program Lord of the Dance – „Dangerous Games”

Reprezentaţia I: 17:30 / acces de la 16:30
Reprezentaţia II: 20:30 / acces de la 19:30

Reguli de acces

Accesul se face doar în baza unui bilet valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul trebuie păstrat pe toată durata concertului. Spectatorii sunt rugaţi să aibă asupra lor un act de identitate valid. Pentru siguranţa publicului şi o bună desfăşurare a spectacolelor, participanţii sunt rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţior de securitate.

Copiii cu vârsta de până în 7 ani au acces gratuit în sală, fără loc pe scaun, şi trebuie tinuţi în braţe. Accesul copiilor cu vârsta de peste 7 ani va fi permis doar în baza unui bilet valid.

În sala de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de băutură, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Din incinta Sălii Palatului vor putea fi achiziţionate băuturi răcoritoare şi gustări, cu plata în numerar.

Fumatul este strict interzis în incinta sălii şi este permis doar în zonele amenajate din exteriorul Sălii Palatului.

Bilete Lord of the Dance – „Dangerous Games” la Sala Palatului

Ultimele biletele pentru show-ul „Dangerous Games” pe care Lord of the Dance îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 13 aprilie 2018, pot fi achiziţionate din reţelele Entertix şi Eventim, dar şi online de pe www.entertix.ro, www.eventim.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Biletele pentru reprezentaţia de la ora 20:30 sunt epuizate, dar se mai găsesc bilete pentru reprezentaţia spectacolului de la ora 17:30.

Categorie Preţ
Categoria VIP 350 lei bilete
Categoria I 300 lei bilete
Categoria II 250 lei bilete
Categoria III 200 lei bilete
Categoria IV 150 lei bilete
Categoria V 100 lei bilete

Lord of the Dance – „Dangerous Games” de la Sala Palatului din Bucureşti este un eveniment organizat de TJK Live.