Dangerous Games, unul dintre cele mai aplaudate spectacole din lume susţinute de maeştrii dansului irlandez – Lord of the Dance, revine la Bucureşti, pentru prima dată pe o scenă în aer liber, pe 22 iunie 2019, la Arenele Romane. Organizatorii au anunţat ultimele detalii, programul evenimentului, dar şi regulile de acces.

Dangerous Games, show-ul creat de celebrul dansator şi coregraf Michael Flatley vine cu o nouă abordare din toate punctele de vedere. Spectacolul captivează audienţa prin complexitatea noilor elemente de coregrafie acompaniate de muzica live dar şi prin intermediul setului vizual adaptat tehnologiei de ultimă generaţie, de la proiecţii holografice 3D, efecte speciale de lumini şi lasere sau roboţi dansatori.

Timp de două ore, spectatorii vor face o incursiune în folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine şi rău, o poveste de iubire în care supremaţia va fi câştigată în paşi de dans.

Reguli de acces Lord of the Dance – Dangerous Games

  • Accesul publicului se va face începând cu ora 19:00. Spectacolul va începe la ora 20:30 şi va avea o pauză de aproximativ 20 minute.
  • Accesul este permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Spectatorii care doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar achiziţionând un alt bilet.
  • Accesul copiilor cu vârste de până la 3 ani este gratuit, dacă va fi ţinut în braţe de către părinte/tutore, fără să ocupe un alt loc. Copiii care depăşesc această vârstă vor avea acces numai pe baza unui bilet valid. Minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult şi este recomandată purtarea căştilor de protecţie în cazul copiilor de până la 6 ani.
  • Spectatorii sunt rugați să vină la spectacol pe jos sau cu ajutorul mijloacelor de transport în comun. Mijloacele de transport în comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Arenele Romane sunt: metrou până la staţia Tineretului sau Eroii Revoluţiei sau liniile RATB 47, 7 şi 232 până la staţia Autogara Filaret.
  • În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.
  • Nu va fi permis accesul cu: băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanțuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.
  • Din motive de securitate, participanții vor trece printr-un filtru de control corporal sumar, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit și va putea fi recuperat de la intrare. Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru aceste obiecte.
  • Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârșitul spectacolului și de a șterge înregistrările video și/sau audio.
  • Spectatorii sunt rugați să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite de organizatori și să urmeze instrucțiunile personalului calificat pentru evacuare în caz de urgență.
  • Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările și prejudiciile materiale sau de orice altă natură.
  • Organizatorul își rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranța și confortul celorlalți.

Bilete Lord of the Dance – „Dangerous Games” la Arenele Romane

Ultimele bilete pentru show-ul „Dangerous Games”, pe care Lord of the Dance îl va susţine la Arenele Romane din Bucureşti pe 22 iunie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor:

Categorie Preţ
Categoria 1 350 lei bilete
Categoria 2 300 lei bilete
Categoria 3 250 lei bilete
Categoria 4 200 lei bilete
Categoria 5 150 lei bilete
Categoria 6 100 lei bilete