Sâmbătă, 22 iunie 2019, de la ora 20:30, Lord of the Dance – „Dangerous Games”, show-ul produs de celebrul Michael Flatley, revine, de data aceasta, la Arenele Romane din Bucureşti, pentru prima oară în aer liber.

Program Lord of the Dance – „Dangerous Games”
19:00 – acces
20:30 – Lord of the Dance – pauză de aproximativ 20 minute

După cele două reprezentaţii avute anul trecut, dansatorii irlandezi revin cu același entuziasm pentru o nouă întâlnire, pe scena amenajată în aer liber. Producţia va captiva audiența cu un set impresionant de design și complexitate vizuală, bine adaptată noilor tehnologii. Efectele speciale, proiecțiile 3D, roboții dansatori, acrobații de talie mondială și muzica live, reprezintă elementele cheie construite, sub umbrela talentului și a pasiunii pentru artă, de către geniul dansului irlandez, Michael Flatley.

„Dangerous Games” este o spectaculoasă punere în scenă a unei bine-cunoscute şi iubite capodopere. Michael Flatley este coregraful şi regizorul proiectului, iar Gerard Fahy s-a ocupat de producţia muzicală. Show-ul a avut premieră în 2014 la London Palladium şi a culminat cu aniversarea celor 20 de ani de când Flatley a devenit o senzaţie internaţională. A urmat un turneu mondial, cu reprezentaţii ce au avut loc cu sala închisă în ţări precum Canada, Irlanda, Germania, Mexic, Australia şi România.

Lord of the Dance – „Dangerous Games” continuă să fie un mare success în întreaga lume, având un mix surprinzator de dans şi muzică, de contemporan şi tradiţional. Michael Flatley este privit ca un geniu al artei sale, titulatură dobândită în urma performanțelor sale coregrafice extraordinare, precum și pentru clasarea dansului popular irlandez pe cea mai înaltă poziție, la nivel internațional.

Bilete Lord of the Dance – „Dangerous Games” la Arenele Romane

Biletele pentru show-ul „Dangerous Games”, pe care Lord of the Dance îl va susţine la Arenele Romane din Bucureşti pe 22 iunie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor:

Categorie Preţ
Categoria 1 350 lei bilete
Categoria 2 300 lei bilete
Categoria 3 250 lei bilete
Categoria 4 200 lei bilete
Categoria 5 150 lei bilete
Categoria 6 100 lei bilete

Evenimentul Lord of the Dance – „Dangerous Games” de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către TJK Live.