Cele mai scumpe şi cele mai ieftine bilete pentru spectacolul „Dangerous Games”, ce urmează să fie susţinut de către Lord of the Dance pe 13 aprilie 2018 la Sala Palatului din Bucureşti, sunt aproape epuizate. Astfel, numărul biletelor de la categoria VIP (350 lei) şi cele de la categoria V (100 lei) rămase disponibile este foarte mic.

Deşi mai sunt peste 2 luni până la eveniment, peste jumătate din capacitatea Sălii Palatului a fost deja vândută, iar organizatorii cred că spectacolul va fi sold-out cu mult timp înainte de data evenimentului. Biletele pot fi achiziţionate din reţelele MyTicket şi Entertix, dar şi online de pe www.myticket.ro şi www.entertix.ro.

Echipa celor mai îndrăgiţi dansatori din lume îşi propune să ofere publicului bucureştean o experienţă unică, printr-o coregrafie inovatoare şi o producţie elaborată, extrem de bine adaptată noilor tehnologii. Astfel, „Dangerous Games” oferă un mix surprinzător de dans şi muzică, dar şi de contemporan şi tradiţional.

„Dangerous Games” păstrează câteva din numele celebre din „Lord of the Dance”, dar producţia este reîmprospătată de proiecţii holografice 3D, efecte speciale, roboţi dansatori, acrobaţi de talie mondială şi, bineînţeles, cea mai mare şi talentată echipă de dansatori irlandezi.

Michael Flatley este coregraful şi regizorul show-ului „Dangerous Games”, iar Gerard Fahy s-a ocupat de producţia muzicală. Spectacolul a avut premiera în 2014 la London Palladium, iar după acest moment a urmat un turneu mondial, cu reprezentaţii ce au avut loc cu sala închisă în ţări precum Canada, Irlanda, Germania şi Australia.

Bilete Lord of the Dance – „Dangerous Games” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru show-ul „Dangerous Games” pe care Lord of the Dance îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 13 aprilie 2018, pot fi achiziţionate din reţelele MyTicket şi Entertix şi online de pe www.myticket.ro şi www.entertix.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 350 lei
Categoria I 300 lei
Categoria II 250 lei
Categoria III 200 lei
Categoria IV 150 lei
Categoria V 100 lei

Evenimentul Lord of the Dance – „Dangerous Games” de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de TJK Live.