Acest eveniment a avut loc in data de 13 Apr 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 13 aprilie 2018, de la ora 17:30 şi de la ora 20:30, Lord of the Dance – „Dangerous Games”, show-ul produs de celebrul Michael Flatley, revine cu două reprezentaţii la Sala Palatului din Bucureşti, pentru a oferi publicului o experienţă unică, printr-o coregrafie inovatoare si o producţie elaborată, adaptată noilor tehnologii.

„Dangerous Games” este o spectaculoasă punere în scenă a unei bine-cunoscute şi iubite capodopere. Michael Flatley este coregraful şi regizorul proiectului, iar Gerard Fahy s-a ocupat de producţia muzicală. Show-ul a avut premiera în 2014 la London Palladium şi a culminat cu aniversarea celor 20 de ani de când Flatley a devenit o senzaţie internaţională.

A urmat un turneu mondial, cu reprezentaţii ce au avut loc cu sala închisă în ţări precum Canada, Irlanda, Germania, Australia şi România. Odată cu acest spectacol, Flatley şi-a mai implinit un vis: a debutat pe Broadway, unde timp de 8 săptămâni a impresionat şi emoţionat mii de oameni, atât prin intermediul dansului, cât şi prin intermediul unor producţii mult mai grandioase.

Lord of the Dance – „Dangerous Games” continuă să fie un mare success în intreaga lume, având un mix surprinzator de dans şi muzică, de contemporan şi tradiţional. Pentru acest show au fost păstrate câteva numere celebre din Lord of the Dance, dar producţia este reîmprospătată de proiecţii holografice 3D, efecte speciale, roboţi dansatori, acrobaţi şi, bineînţeles una dintre cele mai mari şi talentate echipe de dansatori irlandezi.

Bilete Lord of the Dance – „Dangerous Games” la Sala Palatului

Biletele pentru show-ul „Dangerous Games” pe care Lord of the Dance îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 13 aprilie 2018, pot fi achiziţionate din reţelele Entertix şi Eventim, dar şi online de pe www.entertix.ro, www.eventim.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Biletele pentru reprezentaţia de la ora 20:30 au fost epuizate, dar la cererea publicului, artiştii vor mai susţine în aceeaşi zi o nouă reprezentaţie a spectacolului, de la ora 17:30.

Primele 400 de bilete achiziţionate online în perioada 19-23 martie beneficiază de o reducere de 15%.

Bilete reprezentaţie ora 17:30

Categorie Preţ presale* Preţ
Categoria VIP 295 lei 350 lei bilete
Categoria I 255 lei 300 lei bilete
Categoria II 210 lei 250 lei bilete
Categoria III 170 lei 200 lei bilete

Bilete reprezentaţie ora 20:30

Categorie Preţ
Categoria VIP 350 lei SOLD OUT
Categoria I 300 lei SOLD OUT
Categoria II 250 lei SOLD OUT
Categoria III 200 lei SOLD OUT
Categoria IV 150 lei SOLD OUT
Categoria V 100 lei SOLD OUT

Evenimentul Lord of the Dance – „Dangerous Games” de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de TJK Live.