Vineri, 13 aprilie 2018, de la ora 20:00, Lord of the Dance – „Dangerous Games”, show-ul produs de celebrul Michael Flatley, revine la Sala Palatului din Bucureşti, pentru a oferi publicului o experienţă unică, printr-o coregrafie inovatoare si o producţie elaborată, adaptată noilor tehnologii.

„Dangerous Games” este o spectaculoasă punere în scenă a unei bine-cunoscute şi iubite capodopere. Michael Flatley este coregraful şi regizorul proiectului, iar Gerard Fahy s-a ocupat de producţia muzicală. Show-ul a avut premiera în 2014 la London Palladium şi a culminat cu aniversarea celor 20 de ani de când Flatley a devenit o senzaţie internaţională.

A urmat un turneu mondial, cu reprezentaţii ce au avut loc cu sala închisă în ţări precum Canada, Irlanda, Germania, Australia şi România. Odată cu acest spectacol, Flatley şi-a mai implinit un vis: a debutat pe Broadway, unde timp de 8 săptămâni a impresionat şi emoţionat mii de oameni, atât prin intermediul dansului, cât şi prin intermediul unor producţii mult mai grandioase.

Lord of the Dance – „Dangerous Games” continuă să fie un mare success în intreaga lume, având un mix surprinzator de dans şi muzică, de contemporan şi tradiţional. Pentru acest show au fost păstrate câteva numere celebre din Lord of the Dance, dar producţia este reîmprospătată de proiecţii holografice 3D, efecte speciale, roboţi dansatori, acrobaţi şi, bineînţeles una dintre cele mai mari şi talentate echipe de dansatori irlandezi.

Bilete Lord of the Dance – „Dangerous Games” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru show-ul „Dangerous Games” pe care Lord of the Dance îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 13 aprilie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua MyTicket.ro şi online de pe www.myticket.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 350 lei
Categoria I 300 lei
Categoria II 250 lei
Categoria III 200 lei
Categoria IV 150 lei
Categoria V 100 lei