La cererea publicului, la o săptămână după ce biletele primului show Lord of the Dance din Bucureşti au fost epuizate, artiştii anunţă o nouă reprezentaţie a spectacolului „Dangerous Game”, în aceeaşi zi, pe 13 aprilie 2018, de la ora 17:30. Primele 400 de bilete cumpărate online în perioada 19-23 martie au o reducere de 15%.

„Dangerous Games” este o spectaculoasă punere în scena a unei bine-cunoscute şi iubite capodopere, Michael Flatley este coregraful şi regizorul proiectului, în timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de producţia muzicală. Show-ul a avut premiera în 2014 la London Palladium şi a culminat cu aniversarea celor 20 de ani de când Flatley a devenit o senzaţie internaţională.

Cu un mix surprinzator de dans şi muzică, de contemporan şi tradiţional, „Dangerous Games” continuă să fie un mare success în întreaga lume. Producţia acestui show a fost reîmprospătată de proiecţii holografice 3D, efecte speciale, roboţi dansatori, acrobaţi de talie mondială şi, bineînţeles, alături de cea mai mare şi talentată echipa de dansatori irlandezi.

Bilete Lord of the Dance – „Dangerous Games” la Sala Palatului

Biletele pentru cea de-a doua reprezentaţie a show-ului „Dangerous Games”, pe care Lord of the Dance o va susţine la Sala Palatului din Bucureşti pe 13 aprilie 2018, pot fi achiziţionate din reţelele Entertix şi Eventim, dar şi online de pe www.entertix.ro, www.eventim.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Primele 400 de bilete achiziţionate online în perioada 19-23 martie au o reducere de 15%.

Categorie Preţ presale* Preţ
Categoria VIP 295 lei 350 lei bilete
Categoria I 255 lei 300 lei bilete
Categoria II 210 lei 250 lei bilete
Categoria III 170 lei 200 lei bilete
Categoria IV - 150 lei bilete
Categoria V - 100 lei bilete

Biletele pentru reprezentaţia de la ora 20:30 au fost epuizate.

Evenimentul Lord of the Dance – „Dangerous Games” de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de TJK Live.