Băieţii de la Golan revin cu proiectul Golan Symphonic pe scena de la Arenele Romane din Bucureşti, pe 14 septembrie 2018. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble la concertul Golan Symphonic, show-ul ce merge dincolo de experiența unui simplu concert.

Completează formularul de mai jos până luni, 10 septembrie 2018, ora 20:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Anamaria Puia şi Tudose Cristina Elisabeta. Felicitări!


Fondată în 2003, trupa Golan a avut o ascensiune incredibilă în industria muzicală. Alexandru Burcea, Mihai Ristea şi Ernesto sunt cei trei „golani”, care aduc o vibraţie proaspătă şi o altă abordare în muzica electronică de astăzi. Formaţia îmbină şi foloseşte atât experienţa cât şi bagajul muzical diferit al fiecăruia dintre membrii trupei pentru a crea un stil melodios, ce a trecut rapid din zona underground în cea a mainstream-ului de calitate. Compoziţiile lui Mihai, percuţiile exotice ale lui Ernesto şi influenţele clasice, combinate cu ritmuri de jazz, ale lui Alex se combină într-o armonie perfectă. Sunetul lor unic atrage foarte uşor publicul şi îl invită la dans.

În 2017, formaţia şi-a lansat primul album, „Intro”, printr-un concert la Arenele Romane. Printre cele mai cunoscute piese ale grupului se numără: „Zenith”, „Strong Faith”, „Who Left Me Open” şi „Promises”.

Biletele pentru concertul Golan Symphonic de la Arenele Romane din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim, dar şi online pe www.eventim.ro, la preţuri ce pornesc de la 65 lei + taxe.

Citeşte despre: , , ,