Acest eveniment a avut loc in data de 14 Sep 2018.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 14 septembrie 2018, trupa Golan revine cu a treia ediţie consecutivă a proiectului „Golan Symphonic” la Arenele Romane din Bucureşti. Aerobasil, Kerala Dust şi Stavroz sunt invitaţii speciali ai evenimentului.

Program Golan – „Golan Symphonic”

18:00 – acces
18:00 – 18:30 – Ruben Keyko (DJ Set)
18:30 – 19:15 – Aerobasil (FR)
19:35 – 20:35 – Kerala Dust (UK)
20:45 – 22:05 – Stavroz (BE)
22:20 – Golan Symphonic

După concertul susţinut în cadrul iMapp 2016 şi evenimentul din 2017, proiectul Golan Symphonic revine cu a treia ediţie, adaugând un nou capitol în istoria unor live-uri ce merg dincolo de experiența unui simplu concert. Încă de la prima reprezentaţie, conceptul a avut un succes incredibil, iar anul trecut, trupa a fost susținută de peste 60 de muzicieni pe scenă și de un public de 5000 de oameni într-un concert sold-out.

De asemenea, membrii formaţiei au anunţat că acest concept va lua o pauză, aceasta fiind ultima reprezentaţie Golan Symphonic, pentru moment, deoarece doresc să se axeze şi pe alte proiecte muzicale pe care le au în plan. Unul dintre acestea este chiar lansarea următorului material discografic Golan, promovat deja prin single-ul lansat alături de noul proiect Island Chain Rocket Love, cu un videoclip filmat în Brazilia și regizat de germanul Sander Houtkruijer.

Fondată în 2003, trupa Golan a avut o ascensiune incredibilă în industria muzicală. Alexandru Burcea, Mihai Ristea şi Ernesto sunt cei trei „golani”, care aduc o vibraţie proaspătă şi o altă abordare în muzica electronică de astăzi. Formaţia îmbină şi foloseşte atât experienţa cât şi bagajul muzical diferit al fiecăruia dintre membrii trupei pentru a crea un stil melodios, ce a trecut rapid din zona underground în cea a mainstream-ului de calitate. Compoziţiile lui Mihai, percuţiile exotice ale lui Ernesto şi influenţele clasice, combinate cu ritmuri de jazz, ale lui Alex se combină într-o armonie perfectă. Sunetul lor unic atrage foarte uşor publicul şi îl invită la dans.

În 2015, grupul a debutat pe plan internaţional la festivalul Open’er din Polonia. În 2017, formaţia şi-a lansat primul album, „Intro”, printr-un concert la Arenele Romane. Alături de mai mulţi invitaţi speciali, printre care Helen, Otherside şi Moonlight Breakfast, trupa şi-a promovat muzica pentru care a muncit în toţi aceşti ani de activitate. Printre cele mai cunoscute piese ale grupului se numără: „Zenith”, „Strong Faith”, „Who Left Me Open” şi „Promises”. În prezent, Golan face parte din line-up-ul multor festivaluri din România, dar şi din Europa.

Bilete Golan Symphonic la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Golan Symphonic de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 14 septembrie 2018, pot fi cumpărate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare.

Perioada achiziţie Preţ
Acces general (până pe 14 august) 49 lei + taxe bilete
Acces general (14 august – 13 septembrie) 65 lei + taxe bilete
Acces general – la intrare 79 lei