Celebra orchestra vieneză Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna revine în concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 23 decembrie 2017, sub egida Imperial Christmas Gala. Organizatorii au anunţat programul concertului şi regulile de acces, iar ultimele bilete mai pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.blt.ro, la preţuri ce variază între 99 lei şi 300 lei.

Concertul Imperial Christmas Gala este programat să înceapă la ora 20:00, dar accesul în sală se poate face începând cu ora 19:00. Spectatorii sunt rugaţi să păstreze biletele sau invitaţiile asupra lor. După acces, dacă se părăseşte sala, intrarea se mai poate face doar prin achiziționarea unui nou bilet. Minorii cu vârsta de peste 7 ani impliniţi pot intra la concert doar pe baza unui bilet valid.

Evenimentul se anunţă a fi o întâmpinare imperială şi luminoasă a Sărbătorilor de iarnă şi, totodată, un cadou special pentru cei care îl îndrăgesc pe compozitorul Johann Strauss. Concertul este împărţit în două părţi: partea I (40 de minute) şi partea a II a (50 de minute), cu o pauză de 15 minute.

Invitaţii speciali ai galei sunt soprana Simona Eisinger, baritonul Phillipe Spiegel şi dirijorul Maestro Vinicius Kattah.

Program concert Imperial Christmas Gala 2017

Partea I (40 de minute)

Ouverture „The Bat” – Johann Strauss
Frühlingsstimmen, Waltz op. 410 – Johann Strauss
„Heja in den Bergen” din „The Gipsy Princess” – Emmerich Kalman
„Gern hab ich die Frau´n geküsst”“ din „Paganini”“ – Franz Lehar
Hereinspaziert, Waltz op. 466 – Carl Michael Ziehrer
Tritsch Tratsch, Polka schnell op. 214 – Johann Strauss
„Lippen schweigen” – Franz Lehar
Royal Sec – Viktor Herbert

Pauză 15 minute

Partea a II a (50 de minute)

Kaiserwalzer, Waltz op. 437 – Johann Strauss
„Als flotter Geist” din „The Gipsy Baron” – Johann Strauss
Csárdás „Fledermaus” – Johann Strauss
„Meine Lippen sie küssen so heiß” – Franz Lehar
Pizzicato Polka – Johann and Joseph Strauss
„Wiener Blut” Duetto – Johann Strauss
„An der schönen, blauen Donau”, Waltz op. 314 – Johann Strauss

Bis:
Jockey Polka op. 278 – Johann Strauss
Radetzky March – Johann Strauss Father

Este interzis accesul în sală cu: artificii, globuri de pom, orice fel de conserve, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate), bidoane de plastic, cutii de băutură, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele, băutură alcoolică, mâncare, animale de companie, medicamente cu efect halucinogen (dacă sunteti suferind, sunteţi rugat să aveţi un act doveditor la dumneavoastră pentru a nu vi se confisca pastilele, mâncarea etc), lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale cu obiectiv detaşabil, aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel şi aparate GoPro.

Fondată în 1997, efectivul instrumental asigură reprezenaţiile la Opera din Viena şi la festivalurile din Salzburg. În plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenţa scenică şi aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar şi lucrărilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn sau Franz Schubert.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizează turnee la nivel internaţional, atât în Europa, cât şi peste ocean, fiind primită cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elveţia, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croaţia şi Rusia.

Bilete Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Imperial Christmas Gala susţinut de către Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna la Sala Palatului din Bucureşti, pe 23 decembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 299 lei bilete
Categoria II 199 lei bilete
Categoria III 149 lei bilete
Categoria IV 99 lei bilete

Concertul Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de German Quality Entertainment.