Tom Jones concertează pentru prima dată în Transilvania, la Sala Polivalentă (BT Arena) din Cluj-Napoca, pe 26 iunie 2019. Muzicianul britanic îşi va încânta publicul atât cu melodii cunoscute, precum „It’s Not Unusual”, „Kiss”, „Delilah”, dar și cu piese de pe cele mai recente albume, „Long Lost Suitcase”, „Spirit In The Room” și „Praise & Blame”. Ultimele bilete sunt în vânzare pe www.eventim.ro, până în ziua evenimentului la ora 16:00. După ora 17:00, biletele vor fi disponibile exclusiv la casa de bilete BT Arena, în incinta FORM/SPACE.

Programul evenimentului:
18:00 – acces
20:00 – concert Tom Jones

Reguli de acces

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: băuturi şi produse alimentare achiziţionate din afara perimetrului, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, spray-uri, lasere, bannere susţinute de beţe, scaune, umbrele, arme, obiecte contondente, lanţuri, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. BT Arena nu dispune de spaţii pentru depozitare.

În zona de concert va fi permis accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoţite de reţetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

Înregistrarea de orice fel a spectactolului este strict interzisă.

Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.

Participanţii sunt sfătuiţi să vină la concert cu mijloacele de transport în comun, parcarea sălii nu va fi disponibilă pentru public. Accesul va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată, folosind doar porţile corespunzătoare zonei în care sunt repartizate biletele achiziţionate. Biletul trebuie păstrat pe toată durata concertului şi este necesar să un act de identitate valid. Fără actul de identitate, accesul nu va fi permis.

Fumatul este persmis doar în zonele special amenajate şi semnalizate.

În incinta BT Arena, vor fi amenajate baruri cu băuturi răcoritoare, apă, îngheţată şi gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Produsele vor fi procurate cu cash sau card bancar. Barurile şi toaletele vor fi amplasate pe inel, la etajele 1 şi 2 ale Sălii Polivalente.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a folosi fotografii şi înregistrări video cu participanţii la eveniment în scop promoţional.

În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop, care pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă.

De asemenea, nu este recomandată participarea la eveniment a copiilor mai mici de 12 ani, din cauza sunetului foarte puternic. Totuşi, accesul acestora se face pe propria răspundere şi doar cu bilete de acces. Totodată, se recomandă asigurarea de căşti de protecţie copiilor. Minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult.