Miercuri, 26 iunie 2019, de la ora 18:00, Sir Tom Jones va susține pentru prima dată un concert în inima Transilvaniei, la BT Arena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca.

Program concert
18:00 – acces
20:00 – concert Tom Jones

Aflat pentru prima dată la Cluj-Napoca, cunoscutul muzician britanic își va încânta publicul atât cu melodii cunoscute, precum „It’s Not Unusual”, „Kiss”, „Delilah”, dar și cu piese de pe cele mai recente albume, „Long Lost Suitcase”, „Spirit In The Room” și „Praise & Blame”. Cu o carieră de peste 50 de ani, o voce inconfundabilă, peste 40 de albume lansate, numeroase premii câștigate, dar și prin diversitatea genurilor muzicale abordate, Tom Jones este considerat un artist complet.

Tom Jones a devenit faimos la mijlocul anilor ’60, printr-o interpretare exuberantă, purtând pantaloni strâmți și bluze cu gulere largi. A fost cunoscut pentru sex-appealul său evident. Pe când cânta cu formația „Tommy Scott and the Senators”, Tommy Jones a fost remarcat de Gordon Mills. Acesta i-a propus să îl reprezinte și i-a schimbat numele de scenă din „Tommy” în Tom Jones. Artistul a înregistrat în 1964 piesa „Chills and Fever”, single ce nu a avut mare succes, însă următorul, „It’s Not Unusual” (1965), a fost instantaneu un hit-single și de aici, totul este istorie.

În anul 2006, într-o ceremonie la Palatul Buckingham din Londra, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a recunoscut meritele făcute Commonwealth-ului și Regatului Unit și i-a acordat titlul de cavaler.

În 2010 a lansat albumul „Praise & Blame”, ce conține exclusiv cântece înregistrate live. A urmat lansarea albumului „Spirit In The Room” (2012), un mix de naturalețe, simplitate și muzică soul, cu piese scrise de muzicieni celebri, precum Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon sau Paul McCartney.

Bilete Tom Jones la BT Arena din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul Tom Jones de la BT Arena din Cluj-Napoca, de pe 26 iunie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
Categorie Teren VIP 475 lei bilete
Categorie Tribune 395 lei  bilete
Categorie Teren Premium 345 lei bilete
Categorie Tribune 2 285 lei bilete
Categorie Tribune 3 225 lei  bilete
Categorie Tribune 4  145 lei bilete

Accesul copiilor la concert nu este recomandat datorită sunetului foarte puternic. Spectatorii care aleg să vină însoțiți de către copii, o fac pe propria răspundere, achiziționând bilete de acces şi pentru aceștia. Organizatorii recomandă purtarea de căști de protecție pentru copii. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult.

Concertul Tom Jones de la BT Arena din Cluj-Napoca este organizat de către Emagic.