Acest eveniment a avut loc in data de 17 Nov 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 17 noiembrie 2011, ora 20:00, binecunoscutul Tom Jones va concerta la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul artistului galez are loc în cadrul turneului de promovare al albumului “Praise & Blame” şi este produs de D&D East Entertainment, East European Entertainment şi Marcel Avram.

Un nume extrem de respectat pe piaţa muzicală internaţională, Sir Tom Jones este unu artist al cărui talent şi personalitate trece dincolo de limita timpului. Şi-a început cariera în anii ’60 alături de “Tommy Scott and The Senators”, o trupă locală din Marea Britanie, ulterior evoluând într-o carieră solo impresionantă. După ce „It’s Not Unusual„, îl aduce în atenţia lumii întregi, artistul reuşeşte să aibă o ascensiune internaţională uimitoare.

Albume precum „What’s New Pussycat”, „Green, Green Grass of Home” sau „Reload” i-au adus nu doar faima mondială dar şi nenumărate discuri de aur şi platină. De-a lungul carierei, Tom Jones a editat 39 albume de studio, 3 albume live, 16 compilaţii şi a avut mai mult de 100 de single-uri de success. Materialele discografice Tom Jones s-au vândut în cei peste 45 de ani de carieră ai artistului în peste 100 de milioane de exemplare, la nivel mondial.

Bilete Tom Jones

Biletele pentru concertul Tom Jones de la Bucureşti sunt disponibile începând cu data de 7 septembrie 2011 în reţeaua www.eventim.ro.

Categoria VIP Exclusive: 852 lei
Categoria VIP: 532,50 lei
Categoria I: 266,30 lei
Categoria II: 191,70 lei
Categoria III: 149,10 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro

Praise & Blame„, cel mai recent album Tom Jones a fost lansat în 2010 şi este un proiect extrem de apropiat de sufletul artistului ajuns deja la 71 de ani. Albumul conţine 11 piese printre care şi cover-uri ale unor binecoscute piese scrise de Bob Dylan, Susan Werner sau Sister Rosetta Tharpe.

Sala Palatului: Str. Ion Campineanu nr. 28, Bucureşti.