Acest eveniment a avut loc in data de 11 Nov 2011.
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 11 noiembrie 2011, The Manhattan Transfer vor concerta la Sala Palatului din Bucureşti.

Câştigă invitaţii la concertul The Manhattan Transfer!

Programat iniţial pe 6 noiembrie, concertul trupei The Manhattan Transfer a fost reprogramat pentru data de 11 noiembrie ca urmare a unor modificari de ultim moment aparute în programul turneului. Schimbarea datei nu va afecta valabilitatea biletelor achiziţionate deja.

Peste 25 de albume şi nu mai puţin de 12 premii Grammy sunt doar două dintre reperele unei cariere impresionante pe care The Manhattan Transfer a construit-o în aproape patru decenii de muzică. Devenit unul dintre cele mai ambiţioase proiecte ale genului, The Manhattan Transfer a reuşit să-şi construiască în timp un renume care pe scena jazz-ului a reprezentat întotdeauna garanţia unui spectacol fascinant, fiecare reprezentaţie live fiind o veritiabilă demonstraţie de virtuozitate muzicală.

Cel mai recent material, „The Chick Coreea Songbook” este un tribut adus muzicianului american Chick Corea, el însuşi fiind prezent pe una dintre piesele albumului intitulată „Free Samba”. De altfel, artistul nu este singurul care a colaborat cu membrii The Manhattan Transfer pentru acest material, acestora alăturându-se şi alţi muzicieni celebrii precum Airto, Scott Kinsey, Gary Novack, Steve Hass, Alex Acuna, Jimmy Earl, John Benitez şi Christian McBride.

Bilete The Manhattan Transfer

Biletele pentru acest concert vor putea fi achiziţionate începând de miercuri, 9 martie, din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, de pe www.myticket.ro sau din reţeaua www.biletoo.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 85, 105, 135, 165 şi 205 de lei.