Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Concertul Hélène Ségara de la Sala Palatului a fost amânat pentru o dată ce va fi anunţată ulterior. Află mai multe detalii!
Vineri, 21 octombrie 2011, Helene Segara va concerta la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul face parte din Festivalului Muzicii Franceze la Bucureşti şi este organizat de REV Production & Entertainment.

Helene Segara s-a născut pe 26 februarie 1971, într-un orăşel din sudul Franţei. La vârsta de 14 ani a părăsit casa mamei pentru a locui alături de tată, începând să cânte prin baruri şi cluburi. A înregistrat în 1993 un prim EP, intitulat „Loin„.

La 25 de ani s-a mutat la Paris, unde l-a întâlnit pe producătorul Fabrizio Salvadori, care a rămas impresionat de talentul şi profesionalismul ei. Prin intermediul lui Salvadori, Helene Segara a cunoscut o serie de compozitori şi producători cu care a colaborat la realizarea single-ului „Je Vous Aime Adieu„, piesă ce a devenit hit în scurt timp, lucru care a ajutat-o să obţină sprijin pentru realizarea primului LP – „Coeur de Verre„. Albumul de debut a fost foarte bine primit în Franţa şi Belgia.

Albumul de debut a fost foarte bine primit în Franţa şi Belgia. Vocea puternică şi caldă o face remarcată de către marele tenor italian Andreea Bocelli, alături de care, în anul 1999, Helene Segara cântă în duet versiunea franco-italiană a melodiei care a dat titlul albumului „Vivo per lei„, vândut în peste un milion de exemplare. Urmează rolul frumoasei Esmeralda, din piesa de teatru muzical „Notre Dame de Paris„, care cunoaşte un succes fenomenal în toată lumea.

Au Nom d’une Femme„, cel de-al doilea album, s-a vândut în peste 1,5 milioane de exemplare, primind discul de diamant. Helene a devenit una dintre cele mai iubite cântăreţe franceze.

În 2003, interpretează celebra melodie „On n’oublie jamais rien, on vit avec„, în duet cu Laura Pausini. În anul 2008, apare albumul „Mon pays c’est la terre„, în care Helene cântă în mai multe limbi.

Bilete Helene Segara

Preţurile biletelor pentru concertul Helene Segara de la Sala Palatului sunt de:

Categoria IV : 90 lei
Categoria III: 150 lei
Categoria II: 200 lei
Categoria I: 250 lei
Categoria VIP: 350 lei

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile la casa de bilete a Sălii Palatului, Magazinul Unirea (intrarea de lângă McDonald’s), la Librăriile Adevărul din Bucureşti şi din toată ţara, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi la staţia de metrou Unirii 1. Online biletele pot fi achiziţionate de pe pe www.biletoo.ro şi www.myticket.ro.

Recuperarea contravalorii biletelor

Biletele achiziţionate pentru 21 octombrie 2011 vor valabile pentru noua dată a concertului din aprilie 2011. Cei care doresc sa îşi recupereze contravaloarea biletelor o pot face apelând la punctele de vânzare de unde au cumpărat iniţial tichetul.