Concertul pe care Hélène Ségara trebuia să îl susţină la Bucureşti a fost amânat până în luna aprilie a anului următor, informează organizatorii printr-un comunicat de presă emis astazi, 18 octombrie 2011. Data exactă la care va fi reprogramat evenimentul va fi anunţată în perioada următoare.

REV Production & Entertainment, organizatorii evenimentului au anunţat că au fost obligaţi să decaleze data concertului din motive tehnice legate de buna funcţionare a spectacolului. Noua dată de desfăşurare a concertului va fi anunţată în următoarele patru săptămâni.

Biletele achiziţionate pentru 21 octombrie 2011 vor valabile pentru noua dată a concertului din aprilie 2011. Cei care doresc sa îşi recupereze contravaloarea biletelor o pot face apelând la punctele de vânzare de unde au cumpărat iniţial tichetul.

Hélène Ségara trebuia să concerteze la Bucureşti în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album al său. „Parmi la Foule” a fost lansat în aprilie 2011 şi este cel de-al şaptelea album al artistei franceze.

Foto: www.evz.ro