- Concerte - iConcert.ro

Home » Smokie

Smokie

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Smokie

Concert Smokie – The Legacy Tour la Sala Palatului din București

Joi, 2 mai 2024, de la ora 19:00, trupa Smokie susțin un concert la Sala Palatului din București. Concertul face parte din The Legacy Tour, turneu pe care trupa care se pregătește de a 60-a aniversare îl susține anul acesta în Marea Britanie, Irlanda, Germania, Norvegia, Cehia și în alte țări.... 
2 May 2024     ,

Concertele lunii decembrie 2017 în România

Ultima lună din acest an vine cu o mulţime de concerte, cu ocazia sărbatorilor de iarnă. Concerte de Colinde, concerte caritabile, dar şi târguri speciale de Crăciun sunt organizate în mai multe oraşe din ţară, pe parcursul lunii decembrie.  

We Love Retro 2016 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Joi (16 iunie) şi vineri (17 iunie 2016), de la ora 20:00, respectiv, ora 21:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va avea loc una din cele mai mari petrecere retro, „We Love Retro”, în cadrul celei de a opta ediţii Transylvania Music Event.  
16 Jun - 17 Jun 2016     ,

Concertele lunii iunie 2016 în România

Vara debutează în forţă din punct de vedere muzical. Concerte ale unor nume importante ale scenei internaţionale, precum Maroon 5, André Rieu şi Beth Hart, alături de legende care au scris istorie în muzica rock: The Hollywood Vampires, Queen & Adam Lambert sunt pe lista evenimentelor de... 

Concertele lunii mai 2016 în România

Luna mai a început în forţă cu evenimentele dedicate vacanţei de Paşte şi 1 Mai, concerte care au avut startul chiar la sfârşitul lui aprilie. După un mic respiro, pe 5 mai 2016 începe o suită de evenimente care „aglomerează” agenda lunii. Pe lângă evenimentele muzicale indoor,... 

RECENZIE: Bonnie Tyler şi Smokie au reînviat spiritul anilor ’70-’80 prin două concerte de excepţie la Sala Palatului (FOTO)

Ne-am obişnuit deja ca toamna să ne aducă o mulţime de concerte a căror gazdă principală este Sala Palatului, iar concertele susţinute de Smokie şi Bonnie Tyler luni, 13 octombrie 2014, nu au făcut excepţie. Evenimentul a avut loc în cadrul primei ediţii a festivalului „Oldies Music... 

FOTO: Bonnie Tyler şi Smokie la Sala Palatului din Bucureşti

Bonnie Tyler şi Smokie au revenit în concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 13 octombrie 2014. Concertul a făcut parte din prima ediţie Oldies Music Fest. Vezi galeria foto de la concertul Bonnie Tyler & Smokie!  

Concertele lunii octombrie 2014 în România


Ca în fiecare lună vă ţinem la curent cu cele mai importante concerte ale lunii. În octombrie numărul concertelor şi petrecerilor creşte faţă de lunile precedente, iar în plus se anunţă şi câteva festivaluri şi turnee naţionale.  

Biletele VIP pentru concertele Bonnie Tyler şi Smokie de la Bucureşti, epuizate

Categoria de bilete VIP pentru concertele Bonnie Tyler şi Smokie, din cadrul Oldies Music Fest, ce vor avea loc pe 13 octombrie 2014 la Sala Palatului din Bucureşti, a fost epuizată.   

Bonnie Tyler, Smokie şi PACT by Leo Iorga şi Adrian Ordean la Oldies Music Fest 2014

Prima ediţie a festivalului Oldies Music Fest se va desfăşura în data de 13 octombrie 2014 şi îi va avea ca invitaţi pe Bonnie Tyler, Smokie şi PACT by Leo Iorga şi Adrian Ordean. Festivalul se va desfăşura în două locaţii diferite din Bucureşti: Sala Palatului şi cinematograful Patria.