Taxi - Concerte Taxi - iConcert.ro

Home » Taxi

Taxi

Taxi este o trupă de muzică românească, înfiinţată în anul 1999, din componenţa căreia fac parte Dan Teodorescu (voce, chitară acustică), Darius Neagu (tobe), Kerezsi Csongor (chitară bas), Cantemir Neacşu (chitară electrică), Vicky Sava (voce), Daria Corbu (voce) şi Mugurel Coman (clape). Taxi este o trupă foarte îndrăgită în România, datorită stilului muzical original şi a versurilor care reflectă de cele mai multe ori aspecte şi probleme din societate.

Trupa Taxi a lansat până în prezent 8 albume, acestea fiind „Trag un claxon” (2000), „Americanofobia” (2001), „De cursă lungă” (2002), „C” (2003), „Politica” (2004), „Romantica” (2007), „Cele două cuvinte” (2011) şi „15” (2014), acesta din urmă fiind lansat cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate muzicală.

Printre cele mai iubite piese ale trupei Taxi se numără „Americanofobia”, „Aici sunt banii dumneavoastră”, „Dragostea ca o pereche de pantofi”, „Stelele care cad”, „Eşti iubibilă”, „Nonstop”, „Cele două cuvinte”, „Subtitrarea la români” şi „Joc periculos”. Merită menţionate şi colaborările formaţiei Taxi cu artişti precum Delia („Atât de trist”), Irina-Margareta Nistor („Subtitrarea la români”) şi R&D („NonStop”), dar şi participarea la concursul Eurovision din anul 2000, cu piesa „The Moon”.

Taxi a obţinut şi numeroase premii de-a lungul carierei, printre care „Cel mai bun album pop-rock al anului 2001” – pentru „Americanofobia”, „Cel mai bun album pop-rock al anului 2007” – pentru „Romantica”, „Cel mai bun mesaj al anului 2011” –  pentru piesa „Cele două cuvinte”, „Cel mai bun cântec pop-rock al anului 2011” – pentru piesa „NonStop”, toate acordate în cadrul Premiilor Muzicale Radio România Actualităţi. (Iulia Popa)

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Taxi

Concertele lunii august 2018 în România

Luna august este luna cu cele mai multe festivaluri, aşa că am pregătit pentru tine o listă cu cele mai importante festivaluri din ţară. Consultă agenda de mai jos şi hai cu noi la cele mai tari concerte şi festivaluri din ţară!  

Concert Taxi la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Joi, 1 martie 2018, de la ora 21:30, trupa Taxi revine la Hard Rock Cafe din Bucureşti cu un concert special de Mărţişor.  
1 Mar 2018     ,

Concert Taxi – 18 ani – la Berăria H din Bucureşti

Marţi, 14 noiembrie 2017, de la ora 22:00, trupa Taxi îşi sărbătoreşte majoratul prin concertul „18 ani” la Berăria H din Bucureşti.  
14 Nov 2017     ,

Concertele lunii noiembrie 2017 în România

Ultima lună de toamnă ne aduce concerte din genuri muzicale diferite, turnee naţionale ale unor artişti români celebri, dar şi revenirea unor artişti internaţionali foarte aşteptaţi de către fani.  

Concertele lunii septembrie 2017 în România

Noi toamna numărăm concertele. Aşa că, fără prea multe prezentări, consultă agenda de mai jos şi hai cu noi la cele mai tari concerte şi festivaluri din ţară, în luna septembrie!  

Concert TAXI la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Joi, 14 septembrie 2017, de la ora 21:30, trupa TAXI susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.  
14 Sep 2017     ,

Concertele lunii iunie 2017 în România

Vara înseamnă multă distracţie, concerte în aer liber şi festivaluri în cele mai interesante locuri din ţară. Startul acestei veri este dat, aşa cum se cuvine, de o mulţime de evenimente pentru toate gusturile şi aşteptările.  

Concert TAXI de Ziua Îndrăgostiţilor în Berăria H din Bucureşti

Marţi, 14 februarie 2017, de la ora 23:15, trupa Taxi susţine un concert special de Ziua Îndrăgostiţilor, în Berăria H din Bucureşti.  
14 Feb 2017     ,

Concertele lunii februarie 2017 în România

Artiști de renume internațional, dar și trupe românești vor concerta în această lună pe scenele din întreaga țară. Și, pentru că în februarie, mai mult ca oricând, este celebrată iubirea, multe dintre show-urile din această perioadă au un program special, dedicat sărbătorilor din... 

Concert TAXI la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Joi, 19 ianuarie 2017, începând cu ora 21:30, trupa TAXI revine cu un nou concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Membrii formaţiei pregătesc un show în care se vor regăsi piese precum „Jumătatea mea”, „Cele două cuvinte”, „Eşti iubibilă” şi multe... 
19 Jan 2017     ,
123


Social Media

iConcert.ro