UPDATE: Concertele Bonnie Tyler şi Smokie au fost mutate pe 13 octombrie 2014, la Sala Palatului din Bucureşti. Cele două concerte fac parte din Oldies Music Fest, ce va include şi un concet PACT by Leo Iorga şi Adrian Ordean, la Cinema Patria. Mai multe detalii!

Bonnie Tyler şi Smokie, două nume legendare, îşi vor uni fanii într-un singur loc pentru a le oferi două concerte de tip greatest hits cu peste trei ore de muzică 100% LIVE. Concertul „The Night of Legends” este programat pentru 14  13 octombrie 2014 la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Despre muzica anilor ’70- ’80 se spune ca face parte din „perioada de aur a muzicii universale” şi este fără nicio îndoială, căutată şi astăzi, de toate generaţiile. Anual ne trec pragul numeroşi artişti internaţionali de legendă, pentru a-şi bucura fanii din România cu melodiile celebre care au marcat cele mai reuşite party-uri din adolescenţă.

International Best Project lansează în România un nou concept de concerte, menit sa le ofere iubitorilor de show-uri LIVE, seri muzicale de neuitat cu program extins, iar avantajul major al spectatorului care optează pentru acest tip de eveniment constă în faptul ca biletele sunt tarifate la preţurile afişate pentru un singur concert.

Bonnie Tyler, vocea de aur a anilor ’70-’80, care a inregistrat vânzari de peste 100 de milioane de copii revine în concert la Bucureşti pentru a-şi încânta publicul cu piese precum „It’s A Heartache”, „Total Eclipse of the Heart”, „To love somebody”, „Lost in France”, „Goodbye to the Islands”.

Membrii trupei Smokie sunt şi ei nerăbdători să revină la Bucureşti alături de toţi cei care au umplut ani la rând salile de spectacol din toată ţara. Din repertoriul concertului nu vor putea lipsi piesele de rezistenţă: „Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me”, „Alice”, „Lay Back in the Arms of Someone”, „If You Think You Know How to Love Me”, şi bineînţeles, cel mai popular single al trupei, „Living Next Door to Alice”.

Bilete Bonnie Tyler şi Smokie la Bucureşti

Biletele pentru concertul „The Night of Legends”, cu Bonnie Tyler şi Smokie, s-au pus în vânzare în reţeaua Eventim şi online prin www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
VIP 255 lei cumpără bilete
Categoria I 225 lei cumpără bilete
Categoria II 195 lei cumpără bilete
Categoria III 175 lei cumpără bilete
Categoria IV 125 lei cumpără bilete