Acest eveniment a avut loc in data de 30 Nov 2011.
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 30 noiembrie 2011, de la ora 21:00, trupa Hammerfall va concerta la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Concertul trupei suedeze face parte din mult aşteptatul turneu „European Outbreak 2011” ce promovează albumul „Infected”  şi va fi deschis de recitalurile trupelor Vicious Rumors, Death Destruction şi Amaranthe.

Hammerfall s-a format în Suedia în 1993. Dacă la început membrilor trupei le-a fost destul de dificil să se lanseze, începând cu 1996 şi participarea la Rockslaget trupa intră în atenţia caselor de discuri. După lansarea primului album „Glory to the Brave” numărul concertelor a crescut la fel ca şi numărul fanilor.

Pentru Hammerfall au urmat alte 7 albume dintre care două au ajuns pe prima poziţie în topurile suedeze de vânzări. Cel mai recent album „Infected” a fost lansat la finele lunii mai şi a ajuns până pe poziţia a doua în topul din ţara lor de origine şi a reuşit să pătrună în primele 25 de albume în topurile din Austria şi Elveţia.

După extraordinarul concert pe care Hammerfall l-a susţinut în cadrul Tuborg Green Fest Peninsula 2011 în faţa unui public extrem de numeros, artiştii suedezi vin la Bucureşti pentru a prezenta publicului bucureştean cel mai recent album.

Vezi cum a fost la concertul Hammerfall de la Peninsula 2011!

Preţul unui bilet achiziţionat în avans este de 65 lei. Biletele achiziţionate în seara evenimentului de la intrarea în Hard Rock Cafe vor costa 75 lei.

Biletele pot fi achiziţionate în avans de la www.myticket.rowww.ticketfan.ro şi www.biletoo.ro.

Hard Rock Cafe: B-dul Kiseleff nr. 32, Bucureşti
Rezervări: 021 206 6261