Duminică, 28 august 2011 peninsularii au fost nevoiţi să îşi ia rămas bun pentru un an de la Tuborg Green Fest Peninsula 2011, însă ultima seară a celui mai mare festival din România a fost una pe care puţini o vor uita.

Fie că au făcut plajă în Complexul Weekend, s-au jucat baschet, darts sau s-au distrat la paintball, peninsulari au părut încă de dimineaţă încăpăţânaţi să se distreze în ultima zi de festival.

Vezi cum a fost în primele două zile de festival!
Află cum a fost în a treia zi de Peninsula 2011!

VUNK şi Compact la Tuborg Green Fest Peninsula 2011

Junetrip, Electric Fence şi Fading Circles sau fost cei care au dat startul concertelor pe Romania – the Carpathian Garden Stage. La scurt timp „talentele” au urcat pe scena Talent Stage. Ultimii câştigători ai competiţiei TuborgSounds ce au păşit pe scenă au fost: Classic Beat Orchestra, No Sugar şi We Singing Colors.

La ora 17:00 a început agitaţia pe scena mare cu cei de la VUNK. Deşi soarele ardea cu putere, băieţii au reuşit să îşi strângă fanii în faţa scenei chiar dacă unii dintre ei au stat ascunşi la umbră. „Iubire cu împrumut„, „Fermecată dansează„, „Lacrimi de coniac” sau „Noi o scoatem la capăt” au fost doar câteva dintre piesele pe care băieţii l-au cântat la prima lor prezenţă pe scena Peninsula.

Pe Kiss Terrace, primii au urcat cei de la Compact. Cum era de aşteptat spaţiul din faţa scenei s-a umplut rapid, fani de toate vârstele venind să îi asculte pe veteranii rockului românesc. „Trenul pierdut„, „Să te gândeşti la mine„, „Jocul ielelor” şi „Fata din vis„. „Cântec pentru prieteni” a fost piesa ce a încheiat recitalul acestora pe scena Kiss în aplauzele frenitice ale fanilor.

Guess Who şi Gentlman au părăsit cu greu scenele festivalului

Între timp pe Talent Stage începea nebunia hiphop. Guess Who a fost cel ce a reuşit să strângă un număr mai mult decât impresionant de peninsulari. Cu al lui „euGen” artistul ale cărui piese par să nu se mişte din vârfurile topurilor muzicale a făcut show la Peninsula, fiecare piesă fiind aplaudată îndelung şi întâmpinată cu urale.

Vezi galeria foto a ultimei zile de Tuborg Green Fest Peninsula 2011!

Poze ziua 1: Guano Apes, K’S Choice, Zdob & Zdub şi mulţi alţii!
Poze ziua 2: Kasabian, Danko Jones şi N.O.H.A. şi mulţi alţii!
Poze ziua 3: Iggy and the Stooges, Chase and Status şi Nick Warren

Gentleman a concertat pentru a doua oară anul acesta în România. La finalul show-ul său de la Tuborg Green Fest Peninsula 2011 peninsularii l-au lăsat cu greu să părăsească scena. Asta după ce timp de peste o oră germanul le-a mulţumit de mai multe ori pentru prezenţă şi i-a răsplătit cu piese mai noi sau mai vechi pe care fanii au dansat şi cântat neîncetat.

Pokolgép a fost a doua trupă ce a urcat pe Tuborg Main Stage în ultima zi de festival pe o căldură destul de greu de suportat, însă în faţa unui număr destul de mare de fani.

„Let the hammer fall” pe Tuborg Main Stage

În jurul orei 21:00 pe scena principală au urcat cei de la Hammerfall. Suedezii au adus la scena principală un număr extrem de mare de peninsulari, dovadă a faptului că au fost printre cei mai aşteptaţi artişti din ultima zi. La prima lor apariţie pe o scenă românească ei şi-au încântat fanii cu piese ca: „Hearts On Fire„, „Last Man Standing” sau „Any Means Necessary” şi au încheiat cu „Let the hammer fall” acompaniaţi de public.

Iubitorii muzicii electronice au avut parte de o seară specială la Freedom Music Arena. Igor Do’Urden şi Mihai Popoviciu au fost primii care au urcat la platenele scenei din cortul mare al festivalului. Mult aşteptatul Tiga a fost următorul artist ce a mixat în faţa peninsularilor. Setul canadianului atrăgând destul de mulţi spectatori.

Show complet marca Within Temptation

Pe scena principală seara s-a încheiat în forţă cu Within Temptation. Cu minute bune înainte orei programate de începere, fanii s-au strâns în faţa scenei. Deşi s-au lăsat puţin aşteptaţi, olandezii au oferit peninsularilor un show de zile mari.

Sharon den Adel a arătat fără urmă de îndoială că este una dintre cele mai bune voci ale rockului mondial. Solista a impresionat publicul cu vocea sa excepţională şi energia de care a dat dovadă alergând dintr-o parte în alta a scenei şi coborând aproape de fanii din faţa scenei.

Love is a killer„, „Angels„, „What Have You Done” şi „Faster” au fost doar o parte din piesele cu care şi-au bucurat fanii prezenţi la Tuborg Green Fest Peninsula. Vocea uimitoare a solistei, show-ul plin de culoare şi energie şi publicul care părea captivat de desfăşurarea de forţe de pe scenă au fost elementele care au încheiat cea de-a noua ediţie a festivalului pe scena mare.

Dub FX pe Kiss Terrace

Un alt show extrem de aşteptat a fost cel al lui Dub FX. Însoţit de frumoasa Flower Fairy, australianul a reuşit să aducă la Kiss Terrace aproape toată suflarea festivalului. Cei doi au înfruntat alături de fani frigul pătrunzător şi au cântat ore întregi cu aceştia.

Huli Buli, Mastif & Statik feat. MC Agent & MC Tina şi Hot X au fost ultimii artişti care au urcat pe scenele festivalului. La fel ca şi peninsularilor şi artiştilor le-a fost extrem de greu să părăsească festivalul ei distrându-se până spre răsărit.

Tuborg Green Fest Peninsula 2011 a fost un adevărat succes. Desfăşurat într-un spaţiu mai mare decât în anii trecuţi şi cu un line-up presărat cu nume mari ale scenei muzicale mondiale, anul acesta festivalul de la Târgu Mureş a demonstrat din nou că este cel mai mare eveniment de gen din România.

Vezi galeria foto a ultimei zile de Tuborg Green Fest Peninsula 2011!