Acest eveniment a avut loc in data de 15 Nov 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 15 noiembrie 2011, de la ora 20:00, Sala Palatului din Bucureşti va fi gazda concertului „Symphonic Red Concert Show” al lui Havasi, cel mai rapid pianist al lumii.

Afinitatea sa către muzica clasică a devenit evidentă de la o vârsă fragedă. Havasi a devenit profesor de pian la Conservatorul din Budapesta la 21 de ani şi aceea a fost şi perioada în care artistul a devenit cunoscut pe plan european şi mai apoi mondial. După o perioadă în care s-a dedicat muzicii clasice, în 2007 a hotărât să de-a viaţă unui proiect mai vechi al său. Astfel, a luat naştere Symphonic Red Concert Show.

Spectacolul are la bază o suită impresionantă de compoziţii născute dintr-o fuziune de stiluri şi sonorităţi diverse, interpretate magistral de artişti reuniţi din toate colţurile lumii, care prin propria lor cultură reuşesc să dea o amprenta personală fiecărei partituri.

Greu de încadrat în parametrii unui singur stil muzical, creaţia lui Havasi este sinonimă şi cu apariţia unui nou gen de muzică pe care chiar managerul trupei REM l-a descris simplu drept „world classical music” – o îmbinare de ritmuri clasice şi pop, new wave şi world music.

Talentul lui Havasi alături de cei peste 50 de instrumentişti, 15 solişti şi un cor impresionant sunt esenţa proiectuluiSymphonic Red Concert Show. Spectacolul este chiar conceptul artistului ungar ca este considerat unul dintre cei mai importanţi compozitori ai tinerei generaţii.

Bilete Havasi

Preţul unui bilet pentru Havasi – Symphonic Red Concert Show variază în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categoria I: 100 lei
Categoria II: 130 lei
Categoria III: 180 lei
Categoria IV: 250 lei
Categoria V: 300 lei

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului.

Sala Palatului: Str. Ion Campineanu nr. 28, Bucureşti.