Scena Groove On îşi va reintra în drepturi şi anul acesta la B’ESTFEST Summer Camp la Tunari, pentru al treilea an consecutiv. DJ-ii vor mixa până în zori pe ritmuri de jazz, funk, broken-beat, idm, breakbeat, DNB, electro şi hip-hop între 5 şi 7 iulie 2013 la B’ESTFEST Park, de lângă Bucureşti.

Afla mai multe detalii despre B’ESTFEST 2013!

Scena Groove On este locul în care oamenii visători şi creativi se lase inspiraţi de muzica bună, atmosfera groovy şi optimista. Păstrând tradiţia din anii precedenţi, zona scenei Groove On va fi locul în care petrecăreţii se vor putea relaxa într-un spaţiu plin de culoare şi muzică bună.

Ufe este un artist care pentru fanii Groove On nu necesită o prezentare foarte detaliată. Ritmuri africane sau din America Latină, influenţe din funk, jazz sau hip-hop dau viaţă unui stil unic cu care Ufe îşi încântă fanii. Culegându-şi influenţele parcă din toată lumea, Tzuc nu are un stil muzical ce se încadrează într-un anume tipar, dar este perfect pentru petrecerile până la orele mici ale dimineţii.

http://www.youtube.com/watch?v=cQyT4pw8rkg

RotoPerCutoR este un proiect cu rădăcini în hip-hop-ul românesc. Borac şi Batz au fost prezenţi de-a lungul timpului pe scenele unor festivaluri ca: 1MaiMare, Summerjam sau B’ESTFEST. Pseudub este un DJ care a trecut prin genuri muzicale ca breakbeat, drum and bass, drumbeat şi dubstep, ultimul fiind şi actuala sa „pasiune”.

Timp de trei zile ritmurile de jazz, funk, broken-beat, reggae, idm, breakbeat, DNB, house, deep house, electro vor fi mixate şi de: Adnana Sun, Alex Puicea, Danaga, Jo.E, Electroclown, Fane, Kosta, MartianArts, Miss I, VJ Redulian şi Sistah RastahFairy, o parte din ei fiind prezenţi şi anul trecut.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua MyTicket la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ între 1-7 iulie
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit accesul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

B’ESTFEST 2013 va aduce în faţa fanilor artişti ca: Texas, Nas, Biohazard, Nneka, Chase & Status (live), Enter Shikari, The Heavy, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker sau Friction, pentru trei zile de distracţie. Evenimentul organizat de Emagic a ajuns la cea de-a şaptea ediţie şi a adunat anul trecut la B’ESTFEST Park aproximativ 60.000 de spectatori.