Swing - Concerte Swing - iConcert.ro

Home » Recenzie

Concerte Swing

RECENZIE: O călătorie în trecut cu The World Famous Glenn Miller Orchestra, la Ateneul Român din Bucureşti (FOTO)

Ateneul Român din Bucureşti a fost sâmbătă, 11 martie 2017, locul de întâlnire al amatorilor de jazz şi swing cu The World Famous Glenn Miller Orchestra, condusă de pianistul şi dirijorul Wil Salden. Orchestra a susţinut două concerte în aceeaşi zi la Ateneul Român, iar ambele au făcut... 

FOTO: Glenn Miller Orchestra la Ateneul Român din Bucureşti

The World Famous Glenn Miller Orchestra a concertat, în premieră în România, la Ateneul Român din Bucureşti, pe 11 martie 2017. Evenimentul a făcut parte din cel mai recent turneu al orchestrei, intitulat „It’s Glenn Miller Time”. Urmăreşte galeria foto de la concertul Glenn... 

Concertele lunii martie 2017 în România

Concerte dedicate femeilor, artişti care cântă în premieră în România, turnee şi festivaluri – acestea sunt câteva dintre ofertele muzicale ale lunii martie, în România.  

Concert Postmodern Jukebox la Sala Palatului din Bucureşti

Miercuri, 29 martie 2017, de la ora 20:00, trupa Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox revine în România cu un nou concert la Sala Palatului din Bucureşti, după show-ul de anul trecut.  
29 Mar 2017     ,

The World Famous Glenn Miller Orchestra, concert în premieră la Bucureşti, în martie 2017

Muzica erei swing va fi promovată în România printr-un concert în premieră cu The World Famous Glenn Miller Orchestra, pe 11 martie 2017. Spectacolul va avea loc la Ateneul Român din Bucureşti şi face parte din cel mai nou turneu al grupului, „It’s Glenn Miller Time”.  

FOTO: Garou la Sala Palatului din Bucureşti

Cântăreţul canadian Garou a revenit în concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 31 octombrie 2016, ultima etapă a turneului „Fly Me To The Moon”. Urmăreşte galeria foto de la concertul Garou la Sala Palatului din Bucureşti!  

FOTO: Club de Belugas la Scala Floreasca din Bucureşti

Trupa Club de Belugas a revenit în România cu un concert susţinut în formulă cvartet la Scala Floreasca din Bucureşti, pe 23 octombrie 2015. Debutul evenimentului a fost asigurat de artistul autohton Alt Om. Vezi galeria foto de la concertul Club de Belugas la Scala Floreasca din Bucureşti!  

FOTO: Horia Brenciu – „My Way”, la Sala Palatului din Bucureşti

Horia Brenciu, HB Orchestra Big Band şi invitaţii Delia, Smiley, Julie Mayaya, Adina Răducanu, Nelu Ploieşteanu, George Alexandru şi George Natsis i-au adus un omagiu lui Frank Sinatra, la 100 de ani de la naşterea acestuia, prin două concerte, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 26 şi 27 septembrie... 

Concert Horia Brenciu – „My Way”, la Sala Palatului din Bucureşti

Sâmbătă (26 septembrie) şi duminică (27 septembrie 2015), Horia Brenciu şi HB Orchestra, alături de invitaţii speciali, vor susţine concertul „My Way”, la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul marchează 100 de ani de la naşterea lui Frank Sinatra.  
26 Sep - 27 Sep 2015     ,

FOTO: Waldeck la The Ark din Bucureşti

Waldeck a cântat în The Ark din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare „Rio Grande”, într-un eveniment marca The Fresh, pe 8 mai 2015. Alături de artistul austriac au mai urcat pe scenă: NOPAME, Cristian Gherghely şi The Rank&Fashion. Vezi galeria foto de la concertul... 
123


Social Media

iConcert.ro