Sâmbătă, 18 mai 2019, de la ora 20:00, Carla’s Dreams susţine concertul „Nocturn”, pe scena de la Romexpo din Bucureşti. Printre invitaţii evenimentului se regăsesc Vanotex, Mark Stam şi mulţi alţii. Concertul are loc în aer liber, pe Platformele 12 şi 13 de la Romexpo.

După concertele „NGOC” (2016), „Antiexemplu” (2017) şi „Monomaniac” (2018), fenomenul Carla’s Dreams se întoarce în forţă cu un nou concert, „Nocturn”, de data aceasta la Romexpo, în care se vor auzi atât piese noi, dar şi cele mai cunoscute hituri ale formaţiei.

Carla’s Dreams reprezintă un proiect nonconformist, care abordează un stil unic în industria muzicală românească, atât în ceea ce priveşte produsul muzical, cât şi atunci când vine vorba de înfăţişarea membrilor trupei. Muzica lor este o combinaţie de stiluri, precum pop, rock, jazz şi influenţe hip-hop.

Trupa a devenit cunoscută datorită colaborărilor cu INNA şi cu Loredana pentru piesele „P.O.H.U.I.” (2012) şi „Lumea ta” (2013). Ulterior, hiturile „Sub pielea mea”, „Te rog” (feat. INNA), „Aripile”, „Acele”, „Antiexemplu”, „Cum ne noi” (feat. Delia) şi „Până la sânge” au conturat numele trupei.

De-a lungul anului, formaţia susţine concerte în Bucureşti şi în întreaga ţară, promovând mesajele cu subînţeles din cântecele sale. Unele dintre cele mai importante spectacole ale trupei au fost cele de la Arenele Romane, când a lansat albumul „NGOC” (2016), respectiv în „Antiexemplu” (2017) şi „Monomaniac” (2018).

Bilete Carla’s Dreams – „Nocturn” la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul Carla’s Dreams – „Nocturn” de la Romexpo din Bucureşti, de pe 18 mai 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Earlybird Presale La intrare
Categoria A 280 lei 300 lei 320 lei bilete
Categoria B 149 lei 159 lei 170 lei bilete
Categoria C 69 lei 79 lei 100 lei bilete
Categoria D 49 lei 59 lei 70 lei bilete
Supliment VIP* - - 100 lei bilete

Categoria A – cu loc pe scaun în tribuna VIP – doar 200 de bilete
Categoria B – fără loc, în faţa scenei
Categoriile C şi D – în spatele categoriei B, fără loc

Suplimentul VIP este valabil cu bilet deja cumparat. Acesta permite accesul pe platforma VIP şi include poster cu autograf, brăţară personalizată şi acces mai devreme cu 30 de minute.

Harta concert Carla’s Dreams – „Nocturn”, Romexpo, Bucureşti

La preţul tuturor biletelor comandate în earlybird şi presale se adaugă comisionul de ticketing de 5 lei.

Reguli de acces

  • Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit doar în categoriile B, C şi D şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.
  • Locurile pe scaune în categoria A se ocupă în ordinea sosirii, acestea neavând numere alocate.
  • Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar însotite de un adult posesor de bilet valabil.
  • Biletele oferă participanţilor acces doar în categoriile în care şi-au cumpărat bilet.

Concertul Carla’s Dreams – „Nocturn” de la Romexpo este un eveniment Global Records şi Bestmusic Live Concerts.