Un nou album lansat sub acelaşi anonimat. Trupa Carla’s Dreams a susţinut concertul „Antiexemplu” la Arenele Romane din Bucureşti, pe 13 mai 2017. La un an de la lansarea materialului „NGOC”, moldovenii au revenit pe scena din parcul Carol cu şi mai multă energie şi cu piese cu mesaje puternice, orientate spre societatea în care trăim.

Seara de sâmbătă a început pe ritmurile selectate atent de către Vanotek, care a antrenat publicul pentru concertul „Antiexemplu”. Conexiunea dintre spectatori şi băieţii de la Carla’s Dreams a început cum mult timp înaintea show-ului, prin intermediul unui chat special, sub forma celui de pe Messenger. O mulţime de întrebări din partea fanilor, urmate de răspunsurile artiştilor, au curs pe cele două mari ecrane poziţionate de o parte şi de alta a scenei.

Carla’s Dreams în concertul „Antiexemplu” de la Arenele Romane din Bucureşti – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Moldovenii nu s-au lăsat aşteptaţi mult timp şi au început concertul în forţă, cu melodia „Zarplata”. La mijlocul piesei, cu ajutorul tunurilor de pe scenă, au fost lansate mai multe bancnote, pe spatele cărora era imprimat mesajul „Banii sunt un lucru oribil de urmărit, dar nemaipomenit de fermecător de întâlnit”. După ce s-au instalat pe scenă, băieţii de peste Prut s-au simţit ca la ei acasă, pornind într-o călătorie prin muzica lor cu mesaj subînţeles.

„Bună seara tuturor şi f*cking wow!”, a exclamat solistul, surprins de mulţimea care striga în cor numele trupei. Cântăreţul a observat imediat că o mare parte din cei prezenţi la concert erau copii şi de aceea a încercat să intre repede în „Lumea lor” cu melodia lansată alături de Loredana. Deşi artista nu a apărut pentru acest duet, fanii au simţit şi au trăit fiecare vers în parte, care i-a încurajat să viseze în continuare. Formaţia a pregătit şi o surpriză specială: hitul „P.O.H.U.I.”, interpretat alături de Inna, care i-a acompaniat pe băieţi prin intermediul unui videochat.

Carla’s Dreams în concertul „Antiexemplu” de la Arenele Romane din Bucureşti – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

La un moment dat, luminile s-au stins pe scenă, iar pe ecranul din spate a apărut mesajul „Când omul era prost, dădea cu bâta în baltă. Acum omul s-a civilizat. Când e supărat, înjură”. Acestea fiind transmise, a urmat un moment de nonconformism manifestat prin cântecul de debut al trupei, „Dă-te”. Apoi, moldovenii au revenit cu gânduri pozitive, învăţând fanii cum să spună „Te rog” şi cum să zboare cu „Aripile” lor. Mai mult, ei şi-au onorat şi cealaltă limbă şi au cântat câteva melodii în rusă, printre care şi „Треугольники” (Triunghiuri).

Hitul „Cum ne noi” a dezlănţuit nebunia specifică spectacolelor de la Arenele Romane. Deşi Delia nu a apărut să interpreteze celebrul refren, vocea ei i-a acompaniat pe băieţi la piesa „Inima”, în timp ce în spatele scenei se difuza o filmare cu chipul artistei. Formaţia a promovat din nou ideea de egalitate cu melodia „Născut în Moldova”, în timp ce mai mulţi bărbaţi pictaţi pe faţă în stilul Carla’s Dreams au ridicat în aer steaguri din diferite ţări. „Toţi avem un punct de plecare – acasă”, a spus solistul trupei, înainte să lase spectacolul în mâna unor instrumentişti autentici, care au promovat ideea de tradiţie printr-un moment impresionant, interpretat la bucium.

Carla’s Dreams în concertul „Antiexemplu” de la Arenele Romane din Bucureşti – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

În continuare, moldovenii au cântat în versuri alese „Formula apei lor” şi au susţinut că pentru ei „câinele este cel mai fidel animal de pradă”. Fără nicio introducere, a început piesa care a dat titlul concertului, „Antiexemplu”, pe care un copil a dansat în faţa scenei, cu inocenţa şi dezinvoltura specifice vârstei. Spectacolul a continuat cu melodia „Dragostea din plic”, pe ritmuri de acordeon, care au amintit că Bucureştiul nu este degeaba denumit „Micul Paris”.

Punctul culminant al concertului a fost reprezentat prin două piese simbol ale trupei: noua melodie „Până la sânge” şi hitul „Sub pielea mea”, care au adus publicul în delir. Apoi au urmat alte două capodopere muzicale ale trupei: „Imperfect” şi „Acele”, care au păstrat aceeaşi stare. Pentru finalul spectacolului, o muţime de oameni cu faţa pictată în stilul specific moldovenilor au urcat pe scenă în faţa miilor de fani, care i-au primit cu mâinile acoperite de mănuşi albe şi cu telefoanele în aer. Cu toţii „s-au bucurat în ciuda” celor care nu au fost la concert şi au pierdut această filă din povestea Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams în concertul „Antiexemplu” de la Arenele Romane din Bucureşti – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Formaţia a revenit şi la bis cu noul ei hit „Până la sânge”, care a strâns deja peste un milion de vizualizări pe YouTube. Prin acest spectacol original şi autentic, moldovenii au dovedit că şi un antiexemplu poate fi demn de urmat.

Concertul Carla’s Dreams de la Arenele Romane a fost organizat de Global Records şi BestMusic Live Concerts.