Sâmbătă, 7 mai 2016, de la ora 19:00, Carla’s Dreams lansează cel de-al doilea album, intitulat „NGOC”, printr-un concert în aer liber la Arenele Romane din Bucureşti. Delia, Loredana, Antonia sunt artistele care vor urca pe scena alaturi de Carla’s Dreams, Nicoleta Nucă va cânta în deschiderea show-ului, iar Vanotek va asigura atât warm-up-ul evenimentului, cât şi after party-ul.

Programul concertelor

19:00 – Acces Public
20:00 – 20:30 – (warmup) Vanotek
20:45 – 21:05 – Nicoleta Nucă + Band
21:30 – 23:10 – Carla’s Dreams + invitaţi
23:15 – 00:00 – (afterparty) Vanotek

Carla’s Dreams au cucerit radiourile şi televiziunile din România cu piese ca „P.O.H.U.I”, „Lumea ta”, „Cum ne noi”, „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Aripile”, piese care vor fi auzite în concertul din mai 2016, alături de piese noi de pe albumul „NGOC”.

Trupa a pornit ca un proiect non-conformist, din Chişinău, ajungând repede cunoscuţi, mai ales prin colaborările cu nume cunoscute ca INNA, Antonia sau Delia. Piesele lor au cucerit topurile comerciale din România şi Republica Moldava, 2015 fiind un an de succes pentru membrii Carla’s Dreams. Stilul muzical al trupei combină elemente de hip-hop, jazz, rock şi pop.

Vocalistul trupei poartă în timpul concertelor ochelari de soare, glugă şi îşi ascunde chipul sub o mască – anonimitatea lui este un factor care a contribuit cu siguranţă la crearea unei identităţi a trupei.

Bilete Carla’s Dreams la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Carla’s Dreams de pe 7 mai 2016, de la Arenele Romane din Bucureşti, se pot achiziţiona din reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor. După 2 aprilie 2016, preţul acestora va creşte cu 20%.

Categorie Preţ
Categoria A (cu loc în tribună – sectoarele K şi E – 700 bilete) 150 lei cumpără bilete
Categoria B (fără loc – în faţa scenei – 500 bilete) 99 lei cumpără bilete
Categoria C (cu loc pe scan în spatele Categoriei B sau fără loc) 60 lei cumpără bilete

Concertul Carla’s Dreams este un eveniment organizat de Global Records şi BestMusic Live Concerts.