Sâmbătă, 29 iunie 2019, de la ora 19:00, trupa Garbage concertează la Arenele Romane din București. În deschidere cântă trupa Camioane în Mulţime.

Garbage are peste 25 de ani de activitate, timp în care au experimentat genuri diverse, de la industrial rock la electronic rock sau grunge. Inspiraţi de artişti precum David Bowie, Blondie, Curve, The Smashing Pumpkins sau Iggy Pop, trupa la rândul ei, devenind inspiraţie pentru alte formatii. Garbage este genul de trupă în care fiecare membru compune şi este implicat în orice detaliu ce ţine de actul artistic.

Trupa a lansat 6 albume de studio ce au atins vânzări de peste 17 milioane şi au primit, până în acest moment, 18 Discuri de Platină, 10 Discuri de Aur şi 1 Disc de Argint. Muzica lor le-a adus 7 nominalizări la Premiile Grammy, 2 nominalizări la BRIT Awards şi peste 10 nominalizări la MTV Awards.

https://www.youtube.com/watch?v=awlDMupGMlM

Trupa s-a format în 1993 şi a ajuns rapid in preferinţele fanilor. Primul lor turneu mondial a avut loc în 1995, ce a durat peste un an de zile, susţinând concerte în America de Nord, Asia, Europa şi Australia. Au cântat alături de formaţii precum Smashing Pumpkins, Fun Lovin’ Criminals sau Placebo.

Bilete Garbage de la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Garbage de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 29 iunie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii:

Categorie Earlybird Presale Acces
Categoria A 185 lei 205 lei 220 lei bilete
Categoria B 135 lei 150 lei 170 lei bilete
Categoria C 95 lei 110 lei 130 lei bilete

Pentru categoria earlybird sunt puse în vânzare doar primele 300 de bilete.
La preţul tuturor biletelor comandate în earlybird şi presale se adaugă taxa de 5 lei.

Pentru acest concert se pun în vânzare doar 3500 de bilete. Numărul de bilete din categoria A şi categoria B este limitat la 500 de bucăţi pentru fiecare categorie.

Harta concert Garbage la Arenele Romane din Bucureşti
  • Biletele din categoria A sunt cu loc pe scaun, în sectoarele K şi E. Acestea includ braţara textilă cu artistul, poster color şi acces în locaţie cu 30 de minute înainte de concert.
  • Biletele din categoria B sunt fără loc, în faţa scenei. Acestea includ brăţara textilă cu artistul.
  • Biletele din categoria C sunt cu loc sau fără loc în spatele categoriei B.

Concertul Garbage de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către Bestmusic Live Concerts.