Luni, 6 mai 2019, de la ora 18:00, Lenny Kravitz revine în România, pentru prima dată pe scena BT Arena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca, în cadrul turneului „Raise Vibration”. Concertul va fi deschis de Annahstasia Enuke, cântăreaţa de 23 de ani, de origine nigeriană este originară din Los Angeles.

Programul evenimentului:
18:00 – acces
20:00 – concert Annahstasia Enuke
21:00 – concert Lenny Kravitz

Află ultimele detalii ale concertului, programul şi regulile de acces

Concertul Lenny Kravitz de la Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial „Raise Vibration”, ce va cuprinde reprezentaţii în 16 ţări, printre care Franţa, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria şi România.

Lansat pe 7 septembrie 2018, „Raise Vibration”, cel de-al 11-lea album al artistului subliniază unirea mai multor genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues şi soul. Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc şi îmbogăţit de cele trei decenii de muzică, „Raise Vibration” devine un moment de renaştere creativă şi reprezintă o realizare curajoasă, vie şi ingenioasă.

În concertul de la Cluj-Napoca, fanii artistului vor asculta atât piesele noi de pe albumul „Raise Vibration”, dar şi hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” şi „American Woman”.

Considerat unul dintre cei mai proemineţi muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depăşit barierele impuse de gen muzical, stil, rasă şi statut social pe parcursul celor 20 de ani de carieră muzicală. Scriitor, producător, vocalist şi virtuoz al numeroase instrumente muzicale, Lenny Kravitz a fost desemnat câştigător al Premiului Grammy pentru categoria „Best Male Rock Vocal Performance” 4 ani consecutivi.

Pe lângă cele 10 albume ale sale, vândute în mai mult de 38 de milioane de exemplare, artistul multitalentat, Lenny Kravitz, a făcut trecerea şi către industria cinematografică, cu roluri în filme precum „The Hunger Games: Catching Fire”, „Precious” şi „The Butler”.

Bilete Lenny Kravitz de la BT Arena din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul Lenny Kravitz de la BT Arena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca, de pe 6 mai 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea în sală:

Categorie Preţ
Categoria Teren/Standing 350 lei bilete
Categoria 1 545 lei bilete
Categoria 2 385 lei bilete
Categoria 3 315 lei bilete
Categoria 4 275 lei bilete

Concertul Lenny Kravitz de la BT Arena din Cluj-Napoca este organizat de către Emagic.