Miercuri, 3 iulie 2019, de la ora 18:00, Ed Sheeran concertează pentru prima dată în România, pe scena Arenei Naţionale din Bucureşti, în cadrul turneului mondial pentru promovarea albumului „÷” (Divide). În deschidere vor cânta James Bay şi Zara Larsson.

Ultimele detalii ale concertului Ed Sheeran de la Bucureşti. Program şi reguli de acces

Program concert Ed Sheeran de la Bucureşti
16:00 – acces
18:45 – Zara Larsson
19:45 – James Bay
21:00 – Ed Sheeran

Turneul european de promovare a albumului „÷” (Divide) va cuprinde concerte în ţări precum Franţa, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda şi Marea Britanie.

Lansat în luna martie a anului 2017, „÷” (Divide), este al treilea album de studio al artistului premiat cu Grammy. Melodiile „Shape of You”, „Castle on the Hill”, „Galway Girl”, „Perfect” și „Happier” sunt cele mai cunoscute de pe acest material.

Ed Sheeran şi-a lansat albumul de debut „+” (Plus) în 2011, având vânzări de peste 10 milioane de unităţi, incluzând şi piesa de debut, cu cele mai mari vânzări, „The A Team”.

În 2014, a lansat cel de-al doilea album „x” (Multiply), care a inclus hitul „Thinking Out Loud”. Albumul a ajuns nr. 1 în lume şi a fost recunoscut ca unul dintre cele mai bine vândute albume din toate timpurile de către The Official Charts Company. Până în prezent, albumul s-a vândut în 16 milioane de copii în toată lumea, fiind certificat cu platină de 90 de ori pentru vânzări.

La finalul anului 2017, Ed Sheeran a primit Ordinul de Excelenţă al Imperiului Britanic pentru serviciile sale aduse domeniilor muzicii şi acţiunilor caritabile. A câştigat, până în momentul de faţă, 4 premii Grammy, 4 premii Ivor Novello, 5 premii BRIT Awards, 6 premii Billboard Awards şi multe altele.

Bilete Ed Sheeran de la Arena Naţională din Bucureşti

Biletele pentru concertul Ed Sheeran de la Arena Naţională de la Bucureşti, de pe 3 iulie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
Categoria 1 399 lei bilete
Categoria 2 299 lei bilete
Acces General / Loc în picioare 199 lei bilete
Harta concert Ed Sheeran la Arena Naţională din Bucureşti

Reguli de Acces

  • Fiecare comandă este limitată la maxim 4 bilete şi fiecare bilet din comandă va fi personalizat cu numele cumpărătorului, pentru a se evita revânzarea frauduloasă a biletelor.
  • Cumpărătorul biletelor şi însoţitorii lui (maxim 3) vor putea intra la spectacol doar împreună, iar cumpărătorul va trebui să aibă asupra sa biletele personalizate cu numele său, un act de identitate valid, cu poza şi numele său şi confirmarea rezervării de pe www.eventim.ro.
  • Biletele se vând exclusiv prin www.eventim.ro. Orice bilet achiziţionat prin alt vânzător de bilete va fi considerat invalid.
  • Accesul copiilor sub 6 ani este strict interzisă.

Concertul Ed Sheeran de la Arena Naţională din Bucureşti este organizat de către Barracuda Music prin Events.