James Bay şi Zara Larsson vor cânta în deschiderea concertului pe care Ed Sheeran îl va susţine, în premieră în România, pe 3 iulie 2019, la Arena Naţională din Bucureşti.

Concertul Ed Sheeran de la Bucureşti face parte din turneul european de promovare al albumului „Divide”, ce se va desfăşura în Franţa, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda şi UK.

James Bay este un cântăreţ, compozitor şi chitarist englez, cunoscut pentru piese ca „Hold Back the River”, „Let it go”, „Scars” și „Us”. În 2014, a lansat single-ul „Hold Back the River”, înainte de a-și lansa albumul de debut „Chaos and the Calm” (2015). Albumul a ajuns pe primul loc în Marea Britanie și pe locul 15 în SUA, iar la premiile Brit 2016 a primit premiul pentru „Cel mai bun artist britanic”.

De asemenea, artistul a mai primit trei nominalizări la Premiile Grammy din 2016, pentru „Cel mai bun artist nou”, „Cel mai bun album rock” și „Cel mai bun cântec rock”. În mai 2018 a lansat al doilea album de studio, „Electric Light”.

Zara Larsson este o cântăreață și compozitoare suedeză, care la vârsta de numai 10 ani a câștigat versiunea suedeză a concursului Got Talent. Single-ul „Uncover” a dominat topurile în Suedia și Norvegia, iar în iulie 2013 albumul de debut a fost premiat cu platină. Debutul peste Ocean l-a făcut cu albumul „So Good”, material care a câștigat aurul în SUA.

Pe lângă numeroasele premii, Zara a fost nominalizată de revista TIME în topul „Cei mai influenți 30 Adolescenți din 2016”, în topul „Hot 100 din 2018”, dar și în clasamentul topului Billboard „21 sub 21” al anului 2017. La Premiile de Grammy din Suedia a fost premiată la categoriile „Cel mai bun cântec”, „Cel mai bun album” și (de două ori) „Artistul anului”. Ea a fost, de asemenea, nominalizată la Teen Choice Awards și MTV VMAs.

Zara a împărțit scena cu nume celebre precum David Guetta, pentru a cânta piesa oficială de la UEFA Euro 2016, și în 2017 cu John Legend, la concertul din cadrul Premilor Nobel pentru Pace.

Cel mai recent single, „Ruin my life”, a fost lansat în octombrie anul trecut și va face parte din cel de-al doilea album al artistei, ce va fi lansat anul aceasta. Cele mai cunoscute melodii ale artistei sunt: „Never forget you”, „Ain’t my fault” și „Lush Life”.

Bilete Ed Sheeran la Arena Naţională din Bucureşti

Biletele pentru concertul Ed Sheeran de la Arena Naţională din Bucureşti, de pe 3 iulie 2019, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Acces general – în picioare 199 lei SOLD OUT
Pe scaune 399 lei bilete
Pe scaune 299 lei bilete

La preţul biletelor se adaugă 15 lei, taxa de livrare, sau 3 lei, taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim.

Pentru acest concert există o politică foarte strictă privind vânzarea biletelor, aşa cum Ed Sheeran şi echipa sa şi-a obişnuit fanii şi în alte ţări. Astfel, biletele vor personalizate înainte de a fi vândute, pentru a impiedica revânzarea acestora. Mai multe detalii aici!

Turneul Ed Sheeran este organizat de Barracuda Music, iar concertul de la Bucureşti este organizat prin intermediul Events.