Joi, 27 septembrie 2018, de la ora 12:00, se pun în vânzare biletele pentru primul concert pe care Ed Sheeran îl va susţine în România, pe 3 iulie 2019, la Arena Naţională din Bucureşti. Biletele vor fi disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri cuprinse între 199 lei şi 399 lei.

Pentru acest concert va exista o politică foarte strictă privind vânzarea biletelor, aşa cum Ed Sheeran şi echipa sa şi-a obişnuit fanii şi în alte ţări. Astfel, biletele vor personalizate înainte de a fi vândute, pentru a impiedica revânzarea acestora.

Numele cumpărătorului va fi printat pe bilet, iar o persoană va putea comanda maximum 4 bilete pe numele său. La momentul accesului la eveniment, cel puţin numele de familie trebuie să corespundă cu numele de pe actul de identitate prezentat la poarta de acces. Celelalte persoane însoţitoare (maxim alte trei persoane) vor primi dreptul de acces în acelaşi timp cu persoana care prezintă actul de identitate. La cerere, clientul trebuie să poată prezenta şi dovada de rezervare.

Preţuri bilete concert Ed Sheeran la Bucureşti

Categorie Preţ
Acces general – în picioare 199 lei bilete
Pe scaune 399 lei bilete
Pe scaune 299 lei bilete

La preţul biletelor se adaugă 15 lei, taxa de livrare, sau 3 lei, taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim.

Nu vor exista bilete de tipul E-tickets sau „print-at-home”. Toate biletele vor fi fizice (printate) şi vor fi livrate la destinatar după procesarea plăţii.

Harta locurilor la concertul Ed Sheeran de la Bucureşti

Revânzarea biletelor, atât în regim propriu cât şi prin alte companii de ticketing, este strict interzisă!

Organizatorul şi Eventim au dreptul de a anula comanda clientului, dacă acesta a încălcat condiţiile stabilite sau dacă acesta încearcă să le ocolească (de exemplu, restricţia referitoare la numărul maxim de bilete care poate fi achiziţionat de către un singur cumpărător, revânzarea biletelor sau încercarea achiziţionării unui număr mai mare de bilete, prin crearea de conturi de utilizator multiple).

Dacă se doreşte achiziţionarea unui număr mai mare de 4 bilete, este recomandat să se facă o nouă comandă pe un alt nume de client, folosind un alt card sau o altă metodă de plată.

Cei care vor se ofere bilete cadou, trebuie să ştie că numele cumpărătorului va fi printat pe bilete. Numele va fi înregistrat în momentul creării comenzii, iar acesta trebuie să corespundă cu cel de pe actul de identitate prezentat la intrare.

Nu este permis accesul copiilor sub vârsta de 6 ani.

Copiii cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora vor beneficia de acces gratuit, în limita locurilor disponibile. Adulţii cu dizabilităţi grave sau pronunţate vor beneficia de acces gratuit, în limita locurilor disponibile, după cum urmează: persoanele cu dizabilităţi grave (nivel 1) vor beneficia de acces gratuit cu însoţitor, în timp ce, persoanele cu dizabilităţi accentuate (nivel 2) vor beneficia de acces gratuit fără însoţitor.

Ed Sheeran concertează în premieră în România, pe 3 iulie 2019, la Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul turneului mondial pentru promovarea albumului „÷” (Divide). Organizatorii concertulului sunt Barracuda Music, prin intermediul Events.