Ed Sheeran, artistul cu cele mai mari vânzări mondiale în 2017 (IFPI), susţine un concert în premieră în România, pe 3 iulie 2019, la Arena Națională din București. Concertul artistului britanic face parte din turneul ce promovează cel de-al treilea album de studio, premiat cu Grammy, „÷” (Divide). În deschidere vor concerta James Bay și Zara Larsson.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, organizatorii au comunicat un set de informaţii şi reguli de acces. Întrucât se pot crea cozi și pot apărea întârzieri în program datorate traficului și procesului de acces, organizatorii roagă spectatorii să ajungă cât mai din timp la porțile de acces. Accesul se va face pe toată durata evenimentului. Concertul are loc în aer liber.

De asemenea, programul Societății de Transport București va fi prelungit până la ora 00:30.

Ultimele bilete sunt în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, doar la două categorii de preţ, 299 lei şi 399 lei, cu locuri pe scaune. Biletele fără loc pe scaune au fost epuizate. Mai multe detalii despre politica de vânzare a biletelor.

Program concert Ed Sheeran de la Bucureşti

16:00 – acces
18:45 – Zara Larsson
19:45 – James Bay
21:00 – Ed Sheeran

Reguli de acces

Pentru acces spectatorii trebuie să aibă asupra lor biletele cumpărate, confirmarea plății și un act de identitate valid, cu poză. Organizatorul își rezervă dreptul de a verifica actele de identitate la intrarea în incintă iar, la cerere, trebuie prezentată și dovada plății biletelor.

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis pe baza biletului valid si a actului de identitate. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Accesul pentru gazon se va face prin Str. Pierre De Coubertin, pentru Tribuna I Vest se face prin Str. Maior Coravu iar pentru Peluza Sud și Tribuna II Est prin B-dul Basarabia.

Harta locuri Arena Naţională la concertul Ed Sheeran

Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugați să își păstreze locurile (pentru biletele cu loc) și sectoarele (pentru biletele fără loc).

Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar, dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

La intrarea în incintă, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Este interzis accesul cu: rucsaci sau genți de dimensiuni mari, sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel din afara incintei, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), ipad-uri, tablete, camere de filmat Go Pro sau similar, selfie sticks, bannere sau postere de dimensiuni mai mari decât A3, umbrele (în caz de ploaie, doar pelerinele sunt permise), aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie, persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare. Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

Accesul minorilor

Nu este permis accesul copiilor sub vârsta de 6 ani. Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani pot intra numai în baza biletelor valide și însoțiți de un adult. Copiii cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani pot intra neînsoțiți în baza biletelor valide DOAR dacă prezintă o împuternicire semnată de un părinte/ tutore legal.

De asemenea, organizatorii informează că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Politica de vânzare a biletelor

Pentru a împiedica eforturile de revânzare ne-etică a biletelor, prețurile absurde și înșelarea fanilor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale, acestea se vând personalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare bilet.

O persoană poate comanda în numele său maxim 4 bilete, iar la momentul în care se face accesul la spectacol, cel puțin numele de familie imprimat pe bilet trebuie să corespundă cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (și posibil a treia și a patra) persoană poate avea acces doar împreună cu persoana posesoare a cărții de identitate.

Re-personalizarea de ultim moment (în caz de boală sau de situații similare) poate fi făcută la punctele Eventim amenajate în ziua concertului, 3 iulie, la Arena Națională.

Persoana care a preluat biletul trebuie să prezinte, pentru re-personalizare: confirmarea plății biletului, copie a unui act de identitate valid, cu poză, al cumpărătorului iniţial şi un act de identitate valid, cu poză, al persoanei care dorește să re-personalizeze biletul.

În cazul unei încălcări a Termenilor și Condițiilor sau a politicii de vânzare a biletelor, re-personalizarea nu va fi realizată.