De joi până duminică, între 4 și 7 aprilie 2019, de la ora 20:00, André Rieu alături de orchestra sa, Johann Strauss, susţin o serie concerte, pentru prima oară la Cluj-Napoca, pe scena BT Arena (Sala Polivalentă).

André Rieu este fără îndoială, unul dintre cei mai populari muzicieni internaţionali ai momentului. Cunoscut ca fiind „Regele Valsului” din Mexic până în Australia, artistul susţine concerte în prezența a peste 600.000 de spectatori pe an, depăşind numărul spectatorilor care asistă la concertele superstarurilor internaţionale.

Cu peste 100 de concerte pe an, André Rieu livrează publicului divertisment total cu melodii celebre, romantice, pline de surprize, umor și soliști internaționali. Împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale, Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, carismaticul artist de, susține turnee în întreaga lume de peste 30 de ani.

Producţie concertelor sale este una impresionantă, iar pentru a gestiona rutele de transport au fost create 4 structuri identice, care conțin 4 seturi de costume, de instrumente și echipamente tehnice.

„Muzica și valsul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea. Dacă o melodie îmi atinge sufletul, cu siguranță îl va atinge și pe al dumneavoastră. Această muzică îmi permite să aduc emoție și bucurie în sufletele oamenilor, peste tot în lume. În concertele mele totul este permis: râsul, plânsul, dansul, cântatul. Emoțiile reprezintă secretul succesului meu!” declară artistul.

În decursul carierei sale, André Rieu a vândut peste 40 de milioane de CD-uri şi DVD-uri vândute, a fost de 30 de ori numărul 1 în topurile internaţionale şi a primit 500 de discuri de platină. De asemenea, videoclipurile publicate pe contul său de YouTube au atins peste un miliard de vizionări şi peste 3.7 milioane de fani îl urmăresc pe artistul olandez pe Facebook.

Bilete André Rieu la BT Arena din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertele André Rieu de la BT Arena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca, din perioada 4-7 aprilie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
Categoria VIP 680 lei bilete
Categoria I 480 lei bilete
Categoria II 380 lei bilete
Categoria III 280 lei bilete
Categoria IV 200 lei bilete

Concertele André Rieu de la Cluj-Napoca sunt organizate de către Laishoo.