Miercuri, 29 martie 2017, de la ora 20:00, trupa Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox revine în România cu un nou concert la Sala Palatului din Bucureşti, după show-ul de anul trecut.

Cu o componenţă de peste 70 de membri, Postmodern Jukebox este o formaţie înfiinţată în 2011, care are în repertoriul său cover-uri după unele dintre cele mai celebre piese din toate timpurile. Grupul are în palmares un canal de Youtube cu peste 500 de milioane de vizualizări şi peste 2 milioane de abonaţi. Ca stil muzical, trupa abordează jazz, ragtime şi swing.

Membrii au cântat la „Good Morning America”, au spart topurile Billboard şi iTunes şi au susţinut sute de spectacole cu casa închisă în toată lumea. Trupa a cunoscut succesul pe Youtube, atunci când, cover-ul lor do-woop după celebra melodie „We Can’t Stop”, a cântăreței Miley Cyrus, a adunat peste 16 milioane de vizualizări. Varianta artiştilor la „Creep” (Radiohead), a intrat în topul People al celor mai bune cover-uri virale din 2015.

De asemenea, Laureata Grammy, Lorde, i-a lăudat pentru al lor „Royals”, cu 16 milioane de vizualizări pe Youtube şi a spus că este cover-ul său favorit. Formaţia a realizat cover-uri după numeroase melodii ale unor artişti consacraţi, de la Lady Gaga şi The Strokes, până la Katy Peryy şi White Stripes.

De-a lungul timpului, mai mulţi concurenţi la show-ul muzical „Amerian Idol” s-au alăturat celor de la Postmodern Jukebox, precum: Blake Lewis, Melinda Doolittle, Haley Reinhart, Casey Abram, Joey Cook, Rayvon Owen şi Clark Beckham.

Bilete Postmodern Jukebox la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Postmodern Jukebox la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 29 martie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ în funcţie de poziţionarea locurilor faţă de scenă.

Categorie Preţ întreg
Categoria Golden VIP* 750 lei  cumpără bilete
Categoria Silver VIP* 550 lei cumpără bilete
Categoria VIP* 350 lei  cumpără bilete
Categoria I 220 lei cumpără bilete
Categoria II 180 lei cumpără bilete
Categoria III 150 lei  cumpără bilete
Categoria IV 120 lei  cumpără bilete

Categoria Golden VIP: loc VIP, badge VIP, acces Meet & Greet, afişul turneului în ediţie limitată
Categoria Silver VIP: loc VIP, afişul turneului în ediţie limitată
Categoria VIP: loc VIP

Concertul Postmodern Jukebox la Sala Palatului din Bucureşti este un eveniment organizat de Events.