R&B - Concerte R&B - iConcert.ro

Home » R&B

Concerte R&B

Concert Bryan Adams la BT Arena din Cluj-Napoca

Luni, 11 noiembrie 2019, Bryan Adams va susține un concert pe scena BT Arena din Cluj-Napoca. Publicul va putea asculta multe dintre hiturile starului canadian, dar şi piese de pe cel mai recent album, „Shine a Light”, lansat anul acesta.  

Concert Robert Glasper Experiment la Sala Radio din Bucureşti şi la Auditorium Maximum din Cluj-Napoca

Luni, 28 noiembrie 2016, de la ora 20:00, Robert Glasper concertează în premieră la Sala Radio din Bucureşti, iar marţi, 29 noiembrie 2016, de la aceeaşi oră, artistul va susţine un concert la Sala Auditorium Maximum din Cluj-Napoca.  

PLAI Festival 2016 la Timişoara

În perioada 8-11 septembrie 2016, are loc cea de-a 11-a ediţie PLAI Festival la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara. Joss Stone, Milky Chance, Aziza Brahim, Bob Geldof, Marinah y Chicuelo, Oi Va Voi şi artistul rezident, Fantome, se regăsesc printre cele mai imporante nume ce vor susţine concerte... 
8 Sep - 11 Sep 2016     ,

RECENZIE: Rihanna, cucerită de fanii din România: „Sunt îndrăgostită de voi!”

Zeci de mii de tineri au participat la primul concert pe care Rihanna l-a susţinut în România. Cei mai mulţi dintre ei aveau aşteptări mari, sperau să o vadă pe scenă pe cântăreaţa nonconformistă, care i-a cucerit cu versurile sale îndrăzneţe şi mişcările provocatoare, însă o mare... 

Ultimele detalii ale concertelor Rihanna, Sia şi Steve Aoki. Program, reguli de acces şi trupe din deschidere

Organizatorii concertelor susţinute de Rihanna, Steve Aoki şi Sia au anunţat ultimele detalii legate de program, reguli de acces şi artiştii din deschidere. Concertul Rihanna şi ZUtopia Music Festival (Steve Aoki şi Sia) au loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti pe 14, şi respectiv, 15... 

Brio Sonores deschid concertul trupei Blue de la Bucureşti

Concertul pe care trupa britanică Blue îl va susţine pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, în seara de 18 iulie 2014, va fi deschis de către Brio Sonores, câştigătorii celei de-a patra ediţii a emisiunii „Românii au Talent”.  

POZE: Iyeoka la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Iyeoka Okoawo, artista americană de origine nigeriană, a revenit în concert la Bucureşti, de data aceasta pe scena clubului Hard Rock Cafe, pe 12 aprilie 2014. În deschidere au concertat Les Elephants Bizarres. Vezi galeria foto de la concert!  

Concert Blue la Sala Palatului din Bucureşti – ANULAT

UPDATE 08.08.2014: Concertul Blue de la Sala Palatului a fost anulat din cauza interesului scăzut al publicului. Persoanele care şi-au cumpărat deja bilete îşi pot recupera contravaloarea acestora de la punctele de achiziţie. Mai multe detalii sunt disponibile aici. Vineri, 18 iulie 2014, de la... 
18 Jul 2014     ,

Concert Iyeoka în Club Doors din Constanţa

Duminică, 13 aprilie 2014, începând cu ora 21:30, Iyeoka va susţine un concert în Club Doors din Constanţa. Sâmbătă, 12 aprilie 2014, artista va susţine un concert la Bucureşti, în Hard Rock Cafe.  
13 Apr 2014     ,

Concert Iyeoka în Hard Rock Cafe din Bucureşti (CONCURS)

Sâmbătă, 12 aprilie 2014, începând cu ora 21:30, artista americană de origine nigeriană Iyeoka va susţine un concert în Hard Rock Cafe din Bucureşti. Show-ul va fi deschis de Les Elephants Bizarres. Duminică, 13 aprilie 2014, Iyeoka va susţine un concert la Constanţa.  
12 Apr 2014     ,
123