Artistul nigerian, CKay, vine în premieră în România, la cea de-a cincea ediție a festivalului NEVERSEA, care se va desfășura în perioada 6-9 iulie 2023, pe plaja Neversea din Constanța.

Chukwuka Ekweani, cunoscut sub numele de CKay, este un cântăreț faimos pe scena afrobeats, datorită orientării muzicale, emo-afrobeat, în care a inclus elemente din R&B și dancehall. Single-ul său „Love Nwantiti” a devenit viral pe platformele de streaming și se va auzi în această vară la malul Mării Negre. CKay a lansat această piesă în anul 2019, odată cu apariția EP-ului „CKay The First”. Doi ani mai târziu, single-ul a înregistrat un număr impresionant de accesări pe TikTok, ajungând la 2,5 milioane de vizualizări. În mai 2022 a devenit primul cântec african care a depășit un miliard de stream-uri pe Spotify, fiind cel mai mare hit din istoria africană.

Datorită succesului său, CKay a devenit un artist global. După popularitatea de pe platformele de streaming, CKay a intrat în clasamentele oficiale din întreaga lume, iar piesa sa a fost câștigătoare la categoria „Most Shazamed Song In The World”.  A lansat în continuare mai multe single-uri, precum „Emiliana”, „By now”, „Watawi”, „Hallelujah” și multe altele. În prezent, artistul are un număr de peste 128 de milioane de ascultători lunar pe Spotify.

CKay va urca pe scena principală a festivalului NEVERSEA alături de artiști și Dj-i internaționali, precum: J Balvin, Lil UziVert, Alok, DonDiablo, Sofi Tukker, Lil Pump, LostFrequencies, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Tujamo, Morten, Salvatore Ganacci, duo-ul Vini Vici și mulți alții.

Bilete și abonamente NEVERSEA 2023

Abonamentele de 4 zile, pentru cea de-a cincea ediție a festivalului NEVERSEA, au prețuri începând de la 139 de euro plus taxe pentru General Acces Basic și 349 euro plus taxe pentru VIP și pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online de pe www.iabilet.ro.

Biletele pentru o zi costă 49 euro + taxe (General Acces).

Biletele Under 21 sunt în valoare de 89 euro + taxe.

Bilete Friendship Pack – General Access încep de la 476 euro + taxe pentru 4 GA Passes, 545 euro + taxe pentru 5 GA Passes și 594 euro + taxe pentru 6 GA Passes.

Festivalul NEVERSEA, ce are loc în perioada 6-9 iulie 2023, în Constanța, este organizat de UNTOLD UNIVERSE.