SAGA Festival aduce în premieră SAGA Rave Plane, o scenă în avion ce va găzdui petreceri exclusiviste. În mai puțin de o lună, festivalul de la București care a ajuns deja la a treia ediție deschide porțile și îi invită pe fani să se bucure de destinații muzicale neexplorate, oferindu-le un line-up impresionant de artiști consacrați, experiențe imersive și o producție spectaculoasă. Evenimentul va avea loc la Romaero, între 23-25 iunie 2023.

Organizatorii pregătesc și de această dată scene diferite cu tematici unice: Source (Mainstage), Heat (Techno), Spark (House) și Switch hijacked by Hustle. De asemenea, SAGA Rave Plane revine pentru al doilea an la rând, concept inedit în cadrul căruia se vor desfășura petreceri într-un avion privat, pe mix-urile unor nume grele din lumea muzicii electro: Alan Walker, Franky Wah, Gordo, Hitty, Gabry Ponte, Joel Corry și Mike Williams. Programul și modalitățile de acces vor fi comunicate în curând.

Mai mult decât atât, pentru a crește șansa fanilor de a lua parte la această experiență unică, organizatorii au lansat un concurs pe contul de Instagram SAGA Festival, în care fanii pot propune un nume pentru avion, iar cel mai creativ răspuns va avea acces garantat în avion la unul dintre show-urile confirmate. O altă noutate pentru România și o surpriză pentru fanii SAGA este scena Spark (House), care va fi amplasată sub un avion de la Romaero, oferind o atmosferă de distracție unică.

Line-up SAGA Festival 2023

Programul celor 3 zile de festival pentru scenele Source, Heat, Spark, Switch și Drift este împărțit după cum urmează:

Vineri, 23 iunie 2023

Lil Nas X, Skrillex, Adriatique, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Melanie C, Delia, Franky Wah, 999999999, Gordo, Hector Oaks, Hitty, Paula Temple

Sâmbătă, 24 iunie 2023

Elley Duhé, Fisher, Robin Schulz, Gabry Ponte, Hot Since 82, Ida Engberg, Joel Corry, Justus, Paco Osuna, Subcarpați

Duminică, 25 iunie 2023

Wiz Khalifa, Alan Walker, Tale of Us, Adam Beyer, B.U.G. Mafia, I Hate Models, Kevin De Vries, Mochakk, Sickick, Spike, Vintage Culture

Artiștilor deja menționați li se alătură DJi din scena locală de EDM, tehno și house, dar și artiști de hip-hop și trap, care vor asalta Switch stage hijacked by Hustle, precum IAN, Deliric, Killa Fonic, Nane, Puya, Azteca, Gheboasă și alții.

Abonamente SAGA Festival 2023

Abonamentele pentru cea de-a treia ediție a festivalului SAGA, ce va avea loc în perioada 23-25 iunie 2023, pe aeroportul Romaero din București, pot fi achiziționate online de pe www.sagafestival.com și www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preț, în funcție de tipul de acces și perioada de achiziție, începând cu 400 lei (General Acces) și 995 lei (VIP).

De asemenea, pot fi achiziționate și bilete de o zi, începând de la prețul de 200 lei (General Acces) și 400 lei (VIP).

Pentru persoanele care au sub vârsta de 21 de ani, a fost concepută o categorie specială (UNDER 21), ce oferă 3 zile de acces la festival, la prețul de numai 300 lei.

Festivalul SAGA este organizat de ALDA, în parteneriat cu Insomniac.