În weekend-ul 23-25 iunie 2023, are loc cea de-a treia ediție a festivalului SAGA la aeroportul Romaero Băneasa din București. SAGA Festival reunește peste 100 de artiști, atât internaționali, cât și locali, printre care se numără Skrillex, Fisher, Robin Schulz, Alan Walker, Wiz Khalifa, Vintage Culture, Loreen, Elley Duhé și mulți alții.

SAGA revine cu un concept deja consacrat, ce constă într-un mix de muzică electronică și muzică urbană, trap și hip-hop și o producție audio-vizuală grandioasă, experiențe imersive și scenele spectaculoase, care vor asigura distracția festivalierilor pe tot parcursul celor trei zile.

Pe lângă scena principală, unde vor performa DJ internaționali, participanții la festival vor mai avea încă 4 scene secundare, cu muzică techno, house și trap: Source, Heat, Spark, Switch și Drift. Ca și la prima ediție, va exista și o scenă specială în interiorul unui avion, al cărei line-up rămâne secret.

Prima ediție a festivalului SAGA a avut loc la Romaero, unde au fost peste 135 000 de persoane prezente la eveniment, iar cea de-a doua ediție, de la Arena Națională, s-a bucurat de prezența a peste 150 000 de persoane.

Line-up SAGA Festival 2023

Programul celor 3 zile de festival pentru scenele Source, Heat, Spark, Switch și Drift este împărțit după cum urmează:

Vineri, 23 iunie 2023

Lil Nas X, Skrillex, Adriatique, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Melanie C, Delia, Franky Wah, 999999999, Gordo, Hector Oaks, Hitty, Paula Temple

Sâmbătă, 24 iunie 2023

Elley Duhé, Fisher, Robin Schulz, Gabry Ponte, Hot Since 82, Ida Engberg, Joel Corry, Justus, Paco Osuna, Subcarpați

Duminică, 25 iunie 2023

Wiz Khalifa, Alan Walker, Tale of Us, Adam Beyer, B.U.G. Mafia, I Hate Models, Kevin De Vries, Mochakk, Sickick, Spike, Vintage Culture

Artiștilor deja menționați li se alătură DJi din scena locală de EDM, tehno și house, dar și artiști de hip-hop și trap, care vor asalta Switch stage hijacked by Hustle, precum IAN, Deliric, Killa Fonic, Nane, Puya, Azteca, Gheboasă și alții.

Prezentat de pionierii evenimentelor de muzică electronică, ALDA, parte a familiei Insomniac, SAGA este un festival de muzică inovator, ce aduce publicului unii dintre cei mai iubiți artiști și o producție audio-vizuală uluitoare, totul intr-o atmosferă incluzivă, care creează o petrecere supremă pe care Bucureștiul o aștepta demult.

SAGA 2023 va reuni cele mai bune talente din spectrul industriei creative, este locul perfect pentru un public liber, cu viziune, pentru iubitorii de muzică din întreaga lume.

Abonamente SAGA Festival 2023

Abonamentele pentru cea de-a treia ediție a festivalului SAGA, ce va avea loc în perioada 23-25 iunie 2023, pe aeroportul Romaero din București, pot fi achiziționate online de pe www.sagafestival.com și www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preț, în funcție de tipul de acces și perioada de achiziție, începând cu 400 lei (General Acces) și 995 lei (VIP).

De asemenea, pot fi achiziționate și bilete de o zi, începând de la prețul de 200 lei (General Acces) și 400 lei (VIP).

Pentru persoanele care au sub vârsta de 21 de ani, a fost concepută o categorie specială (UNDER 21), ce oferă 3 zile de acces la festival, la prețul de numai 300 lei.

Festivalul SAGA este organizat de ALDA, în parteneriat cu Insomniac.