Doi noi artişti autohtoni au fost anunţaţi în programul B’ESTFEST Summer Camp 2013. R.O.A. şi Bass Turbat (LIVE) completează line-up-ul festivalului ce se desfăşoară vara aceasta în weekendul 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park, Bucureşti – Tunari.

R.O.A. revine la B’ESTFEST Summer Camp

Rise of Artificial (R.O.A.) este un proiect muzical înfiinţat de Bogdan Popoiag (UNU’) şi Cezar Stanciulescu (Junkyard) în noiembrie 2010, căruia i s-a alăturat şi Cristin Negriuc, un an mai târziu, el fiind răspunzător de elementele electrice ale sunetelor de chitară. Primul single al trupei, „Ne place”, a fost extrem de apreciat de public şi treptat a fost preluat de toate radio-urile din ţară, devenind cea mai difuzata melodie din FM-ul românesc în prima jumătate a anului 2011. Primul album R.O.A., „Artificial”, a apărut foarte rapid, tot în anul 2011 şi a fost urmat de un turneu naţional.

Cel mai recent clip al trupei a fost filmat pentru piesa „D-AIA” şi este realizat dintr-un colaj de imagini extrase din concertele susţinute de trupă (inclusiv cel de la B’ESTFEST Summer Camp 2011) şi dintr-o serie de cadre cu personaje din lumea muzicală şi media: membrii trupei Paraziţii, Adrian Despot (Vita de Vie), Dan Amariei (O.C.S.), Deliric 1 (C.T.C.), DJ Hefe (Coma), Les Elephants Bizarres, Electric Brother, Matze, Dru Klein, DJ Marika, Gojira, Marius şi George Vintila, Bogdan Şerban şi mulţi alţii.

Cei trei membri Rise of Artificial vor fi prezenţi şi în acest an la B’ESTFEST, în cea de-a doua zi de festival, pe 6 iulie.

Bass Turbat pentru prima dată LIVE

Bass Turbat s-a format în anul 2011 când Unlocka şi Gojira, doi dintre cei mai activi susţinători ai scenei locale de bass au hotărât să-şi unească forţele sub un singur nume. În scurt timp Bass Turbat avea să devină cel mai cunoscut şi îndrăgit brand local de profil, cu zeci de mii de faci pe Facebook, sute de mii de vizualizări pe YouTube, membrii fiind invitaţi la cele mai cunoscute petreceri ale genului.

După ce Gojira şi-a anuntat oficial retragerea din acest proiect, Bass Turbat a început să se transforme dintr-un simplu crew de DJ într-o adevarată trupă de muzică electronică live. Proiectul se va lansa oficial în România vara această, chiar în cadrul B’ESTFEST Summer Camp, în prima zi a festivalului.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST 2013!

La ediţia din acest an vor fi prezente la festivalul dintre 5 şi 7 iulie şi trupele Texas, Nas, Chase and Status (live), Enter Shikari, Nneka, Tiamat, NoisiaViţa de VieComa, Vama şi multe altele.

Bilete şi abonamente B’ESTFEST Summer Camp 2013

Abonamentele şi biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 30 iunie Preţ 1-7 iulie 
Bilet pentru o zi 70 lei 99 lei
Abonament 150 lei 199 lei
Voucher camping 20 lei 40 lei
Upgrade bilet* - 20 lei

Biletele pentru o zi permit accesul în zona de festival o singură dată. Pentru a putea ieşi şi reintra în B’ESTFEST Park în aceeaşi zi, posesorii de bilete trebuie să îşi facă un upgrade la bilet.

*Upgrade-ul la biletele de o zi va disponibil doar la casa de bilete de la B’ESTFEST Park şi va permite posesorilor să reintre în zona de festival după ce au părăsit-o.