- Concerte - iConcert.ro

Home » Trip Hop

Concerte Trip Hop

Massive Attack, Bring Me The Horizon, Queens of The Stone Age, printre primii artiști confirmați la Electric Castle 2024

Massive Attack, Bring Me The Horizon, Queens of The Stone Age și Chase and Status (live) se regăsesc printre headliner-ii confirmați la Electric Castle 2024, ce are loc în perioada 17-21 iulie, la Castelul Bánffy din Bonţida. Abonamentele sunt disponibile la prețul de 119 euro, în ofertă specială... 

HÆLOS deschid concertul Depeche Mode de la București

Trupa britanică de trip hop HÆLOS va deschide concertul Depeche Mode, ce va avea loc la Arena Națională din București, pe 26 iulie 2023. Trupa se alătură turneului mondial „Memento Mori”, cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode și primul după mai bine de cinci ani. Biletele pentru concertul... 

FOTO: Morcheeba la Arenele Romane din București

Trupa Morcheeba a revenit în concert la București, cu un show de promovare a celui de-al zecelea album de studio – „Blackest Blue”. Trupa GOLAN a cântat în deschiderea concertului de pe 24 iunie 2022, de la Arenele Romane. Urmăreşte galeria foto de la concertul Morcheeba de la Bucureşti!  

Concert Morcheeba la Arenele Romane din București

Vineri, 24 iunie 2022, de la ora 18:00, Morcheeba concertează la Arenele Romane din București. Trupa GOLAN va cânta în deschiderea concertului.  
24 Jun 2022     ,

Concert Hooverphonic la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Joi, 10 octombrie 2019, de la ora 21:30, trupa Hooverphonic susține un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.  
10 Oct 2019     ,

Franz Ferdinand, Unkle, Zedd şi Paul van Dyk, printre noile confirmări de la Electric Castle Festival 2017

Franz Ferdinand, Unkle, Zedd și Paul van Dyk se regăsesc în noul val de confirmări de la Electric Castle Festival 2017. Aceştia se alătură numelor deja anunţate, precum Deadmau5, Trentemøller, House of Pain, alt-J, Duke Dumont, Maceo Plex şi Slaves. Ediția cu numărul cinci a festivalului are... 

FOTO: Skye & Ross de la Morcheeba la Sala Palatului din Bucureşti

Skye & Ross au susţinut un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 23 noiembrie 2016, în cadrul turneului de promovare a primului lor album în această formulă, „SKYE | ROSS”. Urmăreşte galeria foto de la concertul Skye & Ross de la Morcheeba la Sala Palatului din Bucureşti!  

Ross Godfrey (Skye & Ross de la Morcheeba): „Am vrut să ne întoarcem la origini, la emoţia şi puterea de exprimare de care suntem capabili”

Skye & Ross, doi dintre membrii fondatori ai formaţiei Morcheeba, se întorc în România pentru a susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 23 noiembrie 2016. Evenimentul face parte din turneul de promovare al primului album lansat sub această formulă, „SKYE | ROSS”.   

Concert Skye & Ross de la Morcheeba la Sala Palatului din Bucureşti

Miercuri, 23 noiembrie 2016, de la ora 20:00, Skye & Ross susţin un concert la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare a primului lor album în această formulă, „SKYE | ROSS”.  
23 Nov 2016     ,

Skye & Ross de la Morcheeba, în concert la Bucureşti, în noiembrie 2016

Doi membrii din celebra trupă britanică Morcheeba, Skye & Ross vor concerta la Sala Palatului din Bucureşti, pe 23 noiembrie 2016, în cadrul turneului de promovare al primului lor album în noua formulă, „Sky | Ross”.