Ticket alert! Bon Jovi revine în concert în România! cumpara bilete
Trip Hop - Concerte Trip Hop - iConcert.ro

Home » Trip Hop

Concerte Trip Hop

Franz Ferdinand, Unkle, Zedd şi Paul van Dyk, printre noile confirmări de la Electric Castle Festival 2017

Franz Ferdinand, Unkle, Zedd și Paul van Dyk se regăsesc în noul val de confirmări de la Electric Castle Festival 2017. Aceştia se alătură numelor deja anunţate, precum Deadmau5, Trentemøller, House of Pain, alt-J, Duke Dumont, Maceo Plex şi Slaves. Ediția cu numărul cinci a festivalului are... 

FOTO: Skye & Ross de la Morcheeba la Sala Palatului din Bucureşti

Skye & Ross au susţinut un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 23 noiembrie 2016, în cadrul turneului de promovare a primului lor album în această formulă, „SKYE | ROSS”. Urmăreşte galeria foto de la concertul Skye & Ross de la Morcheeba la Sala Palatului din Bucureşti!  

Ross Godfrey (Skye & Ross de la Morcheeba): „Am vrut să ne întoarcem la origini, la emoţia şi puterea de exprimare de care suntem capabili”

Skye & Ross, doi dintre membrii fondatori ai formaţiei Morcheeba, se întorc în România pentru a susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 23 noiembrie 2016. Evenimentul face parte din turneul de promovare al primului album lansat sub această formulă, „SKYE | ROSS”.   

Concert Skye & Ross de la Morcheeba la Sala Palatului din Bucureşti

Miercuri, 23 noiembrie 2016, de la ora 20:00, Skye & Ross susţin un concert la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare a primului lor album în această formulă, „SKYE | ROSS”.  
23 Nov 2016     ,

Skye & Ross de la Morcheeba, în concert la Bucureşti, în noiembrie 2016

Doi membrii din celebra trupă britanică Morcheeba, Skye & Ross vor concerta la Sala Palatului din Bucureşti, pe 23 noiembrie 2016, în cadrul turneului de promovare al primului lor album în noua formulă, „Sky | Ross”.  

Concert Selah Sue la Arenele Romane din Bucureşti

Miercuri, 13 mai 2015, de la ora 20:00, Selah Sue revine în România, la Arenele Romane din Bucureşti, în turneul de promovare a albumului „Reason”, un disc prin care artista îşi regăseşte adevărata identitate muzicală. Concertul va fi deschis de trupa Tony Baboon.  
13 May 2015     ,

Tony Baboon reprezentă România la Sziget Festival 2015

Finala Sziget Talent România, în urma căreia s-a decis cine va reprezenta România la Festivalul de la Sziget în acest an, a avut loc pe 7 mai 2015, în Expirat Club din Bucureşti. Cu un renume deja stabilit pentru distracţie şi concerte de top, Insula Libertăţii din Budapesta îşi va deschide... 

Electric City la Sala Polivalentă şi Cluj Arena din Cluj-Napoca

Sâmbătă, 28 martie 2015, de la ora 17:00, în parcarea Cluj Arena şi la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va avea loc Electric City – Youth Day. Timp de 24 de ore, pe cele 3 scene, vor susţine concerte şi vor mixa Chase & Status DJ Set + Mc Rage, Morcheeba, Waldeck Live Band, Akua Naru,... 

FOTO: Lamb în Control Club din Bucureşti

Duo-ul britanic Lamb a revenit în concert la Bucureşti, în Sala Berlin a clubului Control, pe 7 martie 2015. Concertul a făcut parte din turneul european de promovare al albumului „Backspace Unwind” şi a fost sold out. Vezi galeria foto de la concertul Lamb din Bucureşti!  

Concert Lamb în Control Club din Bucureşti

Sâmbătă, 7 martie 2015, de la ora 20:00, duo-ul britanic Lamb va susţine un concert în Sala Berlin a clubului Control din Bucureşti. Concertul face parte din turneul european de promovare al albumului „Backspace Unwind” şi este al doilea concert în România, după apariţia la B’ESTFEST,... 
7 Mar 2015     ,
12


Social Media

iConcert.ro