Trupa britanică de trip hop HÆLOS va deschide concertul Depeche Mode, ce va avea loc la Arena Națională din București, pe 26 iulie 2023. Trupa se alătură turneului mondial „Memento Mori”, cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode și primul după mai bine de cinci ani. Biletele pentru concertul de la București sunt disponibile în rețelele iaBilet.ro și Entertix.ro.

HÆLOS este o trupă britanică de muzică electronică formată în anul 2014. Membrii trupei sunt Arthur Delaney, Lotti Benardout și Dom Goldsmith. Sunetul lor este influențat de muzica trip-hop și shoegaze, dar își împletește aceste influențe cu un stil modern și sofisticat. HÆLOS a lansat albumul de debut „Full Circle” (2016) și „Any Random Kindness” (2019).

Fiecare piesă compusă de trupă pare să ofere o hartă a unei lungi călătorii de la disperare la alinare, de la stres la refugiu, reflectând dinamica vieții urbane. Sunetul lor este asemănător unui ritual, un proces de gestionare a momentelor dificile. Piesele lor ne aduc aminte de aceleași străzi pustii din zori de zi înconjurându-ne cu muzica artiștilor din zona muzicii electronice precum Massive Attack, Portishead sau alți artiști care au găsit catharsisul după era rave-urilor în anii ’90.

Turneul „Memento Mori” vine după lansarea din luna martie a albumului omonim, cel de-al cincisprezecelea material de studio Depeche Mode.

Discutând despre Memento Mori, Martin Gore a declarat:

„Am început lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioadă. După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinși că el asta și-ar fi dorit, iar acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificație aparte”.

„Lui Fletch i-ar fi plăcut la nebunie acest album. Suntem nerăbdători să vi-l prezentăm live” – a adăugat Dave Gahan.

Bilete Depeche Mode de la Arena Națională din București

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Arena Națională din București, de pe 26 iulie 2023, pot fi achiziționate din rețelele iaBilet.ro si Entertix.ro, la mai multe categorii de preț, în funcție de poziționarea locurilor.

Standing A (pe teren, fără loc, în fața scenei), 655 lei
Standing B (pe teren, fără loc, în spatele Standing A), 375 lei
Categoria 1, 655 lei
Categoria 2, 505 lei
Categoria 3, 405 lei
Categoria 4, 305 lei
Categoria 5, 255 lei
Platinum, 1300 lei
Platinum Seating 2, 1000 lei
Platinum Seating 3, 890 lei

Concertul Depeche Mode de la Arena Națională din București este organizat de Emagic.