Fanii Depeche Mode se pot bucura de un nou concert în România susținut de legendara trupă ce a scris istorie în domeniul muzical al ultimelor decenii. Înființată în Marea Britanie în anul 1980, Depeche Mode va susține un concert la București pe data de 26 iulie 2023, pe Arena Națională. Spectacolul face parte din turneul mondial intitulat „Memento Mori,” programat să înceapă în luna martie a anului viitor în America de Nord și să continue în Europa începând cu luna mai.

Show-ul Depeche Mode de la București promovează cel mai recent album, care oferă și numele turneului. Pe lângă melodii noi, vor fi interpretate și melodiile consacrate, care au cucerit fanii de-a lungul timpului.

Un turneu în memoria lui Fletch, unul dintre membrii de bază ai Depeche Mode

„Am dat startul muncii pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt inspirate chiar din acea perioadă. După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinși că asta și-ar fi dorit el. De fapt, acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificație aparte”, a declarat Martin Gore, unul din membrii formației Depeche Mode, încă de la înfințarea ei.

Andrew John Leonard Fletcher, cunoscut ca și “Fletch”, a fost un muzician britanic, cofondator al formației Depeche Mode. “Lui Fletch i-ar fi plăcut la nebunie acest album. Suntem nerăbdători să împărtășim acest material cu fanii și de abia așteptăm să îl prezentăm live în concertele de anul viitor”, a adăugat Dave Gahan, solist vocal al trupei Depeche Mode.

Bilete la concertul Depeche Mode din 26 iulie 2023

Cel mai simplu mod de a cumpăra bilete la concertul Depeche Mode din București de anul viitor este prin achiziție online, de pe website-urile specializate în vânzarea de bilete la evenimente de divertisment. La momentul redactării acestui articol, cele mai ieftine bilete costă 255 de lei. Cele mai scumpe bilete, categoria Platinum, ajung la prețul de 1300 lei.

Anul 2023 va aduce cu siguranță multe evenimente în lumea muzicală, de la concerte la festivaluri de top. Deja din acest an, s-a observat foarte bine interesul românilor de a lua parte la astfel de evenimente live, offline, după perioada complicată cu multe restricții, din anii 2020 și 2021.

Deși este evident acest interes spre evenimente în afara lumii digitale, accesul la conținutul de divertisment online crește susținut în paralel. De la platforme de video streaming cu filme și seriale până la jocurile de sloturi online și alte forme de divertisment din categoria de jocuri de noroc și jocuri video, astfel de conținut rămâne la mare căutare.

Drept dovadă, multe companii care operează în aceste domenii ale distracției moderne, via online, și-au intensificat investițiile în campanii de promovare și sunt tot mai active cu noi facilități și promoții. Creșterea pieței de divertisment online se susține de altfel pe creșterea acoperirii rețelelor de internet fix și mobil de mare viteză, precum și pe modificarea obiceiurilor de consum ale românilor.

Al 19-lea turneu Depeche Mode

După 5 ani de la lansarea turneului „Global Spirit Tour”, Depeche Mode pleacă așadar în cel de-al 19-lea turneu din istoria formației. Trupa britanică a susținut peste 130 de concerte în anii 2017 – 2018, în cel mai recent turneu, care a inclus și un concert la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena. Depeche Mode a mai susținut alte două concerte în România, la București, în anul 2013 pe Arena Națională și în anul 2006 pe fostul stadion Lia Manoliu. În cadrul turneului precedent, legendara trupă britanică Depeche Mode a ajuns în fața a peste 3 milioane de fani la nivel mondial.