Vineri, 24 iunie 2022, de la ora 18:00, Morcheeba concertează la Arenele Romane din București. Trupa GOLAN va cânta în deschiderea concertului.

Proiectul muzical Morcheeba, alcătuit din Skye Edwards și Ross Godfrey, se întoarce în România, cu un show de promovare a celui de-al zecelea album de studio Morcheeba – “Blackest Blue”, compus în pandemie și lansat în primăvara anului trecut.

Materialul explorează sound-urile experimentale cu care duoul londonez ne-a obișnuit de-a lungul celor aproape trei decenii de carieră. Mesajul noului album este despre “găsirea unei căi de a ieși la lumină în timpurile cele mai întunecate”, după cum au declarat cei doi muzicieni.

Morcheeba este o trupă cu influențe trip hop, blues și downtempo soul, care a debutat în anul 1996 cu albumul „Who Can You Trust”. Doi ani mai tarziu, albumul „Big Calm” a redirecţionat stilul muzical al trupei către un amestec de soul, hip-hop, country si electro. Formaţia are lansate până în prezent 10 albume. Printre cele mai cunoscute piese ale grupului se numără: „Enjoy the Ride”, „Otherwise” şi „The sea”.

În acelaşi timp, cei doi artişti au şi proiecte separate: Skye a lansat mai multe albume de-a lungul carierei sale solo, în timp ce Ross a colaborat cu trio-ul Little Mountain, din care face parte şi soţia sa.

Bilete Morcheeba la Arenele Romane din București

Biletele pentru concertul Morcheeba de la Arenele Romane din București, de pe 24 iunie 2022, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ:

Categorie Preț
Premium Seated 265 lei cumpără bilete
Golden Standing 195 lei cumpără bilete
General Access 145 lei cumpără bilete
Golden Standing 225 lei SOLD OUT
General Acess 175 lei SOLD OUT

În caz de ploaie, organizatorii recomandă participanților la eveniment să aibă asupra lor pelerine de ploaie, întrucât accesul cu umbrele în zonele de concert nu este permis. De asemenea, pelerine de ploaie vor putea fi achiziționate și în incinta Arenelor Romane, de la bar.

Orice participant la eveniment, indiferent de vârstă, poate accesa evenimentul doar în baza unui bilet valid, propriu. Minorii cu vârstă sub 16 ani pot accesa evenimentul doar însoțiți de un adult. Organizatorii nu recomandă participarea copiilor foarte mici la concerte, din pricina sunetului și luminilor puternice, iar în cazul participării, se recomandă purtarea căștilor de protecție.

Concert Morcheeba de la Arenele Romane din București este organizat de Emagic.