Acest eveniment a avut loc in data de 14 Feb 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 14 februarie 2015, de la ora 20:00, Teo Trandafir este aniversată printr-un concert la Sala Palatului din Bucureşti. Trei trupe etalon ale rock-ului românesc: Holograf, Taxi, Zdob şi Zdub vor susţine recitaluri emoţionante pentru a o celebra pe Teo Trandafir, o emblema a televiziunii româneşti.

Teo Trandafir este o emblemă media şi un simbol al umorului românesc, cu o carieră de 20 de ani în radio şi televiziune, stralucind de-a lungul acestui timp în toate producţiile pe care le-a semnat. Românii pe care i-a făcut fericiţi în fiecare zi de activitate o vor omagia pe Teo la Sala Palatului, pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, într-un spectacol inedit şi încărcat, desigur, de surprize.

Spectacolul aniversar va fi după chipul şi asemănarea celebrei sărbătorite: o explozie de energie şi bucurie, sensibil şi emoţionant, dar presărăt cu surprize de tot felul. Fii parte din sărbătoarea unei embleme a televiziunii româneşti împreună cu Holograf, Taxi, Zdob şi Zdub!

Prezentatoare TV, producătoare, actriţă, prezentatoare de radio, Teo Trandafir a rămas mereu fidelă publicului, aducând, cu umorul şi isteţimea specifice, un strop de fericire în vieţile românilor timp de 20 de ani. Numele Teo a devenit un brand în România, într-un domeniu de activitate supus versatilităţii şi efemerului. Aprecierile fanilor şi ale presei de specialitate sunt dovedite prin lunga listă de premii şi distincţii primite de-a lungul timpului de Teo.

„Spectacolul din 14 februarie de la Sala Palatului este marele cadou pe care sper să-l primesc de la cei în faţa cărora apar de douazeci de ani. Alături de prieteni dragi, vom asista la câteva ore magice, pline de emoţie şi iubire. Vă invităm cu inima deschisă la o seară pe care v-o oferim, la rândul nostru, ca pe un dar unic.” – a declarat Teo Trandafir.

Bilete „La mulţi ani, Teo!” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul „La mulţi ani, Teo!” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 14 februarie 2015, se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ
Categoria VIP 175 lei cumpără bilete
Categoria I 140 lei  cumpără bilete
Categoria II 105 lei  cumpără bilete
Categoria III 70 lei  cumpără bilete