Marți, 28 noiembrie 2107, de la ora ora 19:00, Dan Puric și Nicolae Furdui Iancu susţin spectacolul „Să se ridice ţara!” pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Cei doi artişti vor acompania pe scenă grupul instrumental Crai Noi.

Dan Puric este unul dintre cei mai cunoscuţi actori români atât în ţară, cât şi în străinătate. Dan Puric este actor, eseist, autor şi regizor de teatru care a jucat în film, teatru şi în spectatcole de televiziune. „Toujours l’amour”, „Made in Romania” şi „Don Quijote”, sunt doar câteva dintre spectacolele pe care le-a realizat şi cu care a urcat pe marile scene ale lumii teatrului mondial. Spectacolele sale de pantomimă au fost transmise de televiziunile BBC Belfast Royal College, 3SAT Frankfurt şi RTL Luxemburg.

Nicolae Furdui Iancu este cunoscut publicului român datorită vocii sale impunătoare – un timbru unic, uşor de recunoscut de către amatorii muzicii folclorice.

„Să se ridice ţara!”… Spre propria-i demnitate şi eternitate românească, care astăzi din tulburătoare înălţimi sufleteşti ne priveşte cu o mistuitoare îngrijorare de mamă!” – acesta este îndemnul cu care cei doi artişti îşi aşteaptă fanii la Sala Palatului din Bucureşti.

Bilete „Să se ridice ţara!” – la Sala Palatului din București

Biletele pentru spectacolul „Să se ridice ţara!” susţinut de Dan Puric şi Nicolae Furdui Iancu la Sala Palatului din Bucureşti, pe 28 noiembrie 2107, se pot achiziționa de pe www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 150 lei bilete
Categoria II 120 lei bilete
Categoria III 100 lei bilete
Categoria IV 80 lei bilete