- Concerte - iConcert.ro

Home » Dan Puric

Dan Puric

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Dan Puric

Dan Puric şi Nicolae Furdui Iancu – „Să se ridice ţara!” la Sala Palatului din Bucureşti

Marți, 28 noiembrie 2107, de la ora ora 19:00, Dan Puric și Nicolae Furdui Iancu susţin spectacolul „Să se ridice ţara!” pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Cei doi artişti vor acompania pe scenă grupul instrumental Crai Noi.  
28 Nov 2017     ,

Concertele lunii noiembrie 2017 în România

Ultima lună de toamnă ne aduce concerte din genuri muzicale diferite, turnee naţionale ale unor artişti români celebri, dar şi revenirea unor artişti internaţionali foarte aşteptaţi de către fani.  

RECENZIE: Concertul de Crăciun susţinut de Gheorghe Zamfir la Sala Palatului – un act de bucurie şi lumină (FOTO)

Despre Gheorghe Zamfir, maestrul naiului, s-au scris nenumărate articole şi cronici în toate marile publicaţii de pe mapamond, iar concertele sale sunt mereu la fel de aşteptate şi de savurate de publicul din ţară şi de peste hotare. Dacă în luna mai a acestui an am avut ocazia să-l vedem... 

FOTO: Gheorghe Zamfir – Crăciun 2014 la Sala Palatului din Bucureşti

Maestrul Gheorghe Zamfir a susţinut un concert de Crăciun la Sala Palatului din Bucureşti, pe 18 decembrie 2014. Invitaţii concertului au fost violonistul Eugen Sârbu, actorul Dan Puric, soprana Alexandra Coman, corul de cameră Madrigal şi Orchestra Naţională Gheorghe Zamfir, sub bagheta dirijorului... 

Concertele lunii decembrie 2014 în România


Decembrie, luna în care verbul „a dărui” este cel mai important, vine cu multe cadouri muzicale. Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi în prag de Crăciun, câte un bilet la concertele lui Ştefan Bănică sau Ştefan Hruşcă se vor potrivi ca o mănuşă atmosferei de sărbătoare.... 

Concert de Crăciun cu Gheorghe Zamfir şi prietenii săi, la Sala Palatului

Maestrul Gheorghe Zamfir va fi gazda unui spectacol inedit de Crăciun, ce va reuni pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 18 decembrie 2014, artişti precum Eugen Sârbu, Dan Puric sau Alexandra Coman.  

RECENZIE: Gheorghe Zamfir, regele naiului, a sărbătorit 50 de ani de carieră la o gală aniversară fastuoasă pe scena Ateneului Român (POZE)

Seara de sâmbată, 31 mai 2014, a fost deosebită şi încărcată de semnificaţii pentru toţi cei care s-au hotărât să-i fie alături marelui maestru al naiului, Gheorghe Zamfir, şi invitaţilor săi speciali la gala aniversară „Zamfir – 50 de ani pe scenă” găzduită de Ateneul... 

POZE: Divna şi Dan Puric la Ateneul Român din Bucureşti

În Duminica Floriilor, pe 28 aprilie 2013, Divna a susţinut un concert special de Paşte la Ateneul Român din Bucureşti. Alături de talentată solistă din Serbia, pe scenă a urcat şi invitatul special al serii: Dan Puric.  

Concertele lunii aprilie 2013


Luna aprilie începe în forţă, cu Sensation: Source of Light la Bucureşti, pe 6 aprilie, şi continuă cu muzicieni ca: Mark Knopfler (Dire Straits), Anathema, Tarja Turunen, Avishai Cohen sau Divna, care vor fi prezenţi pe scenele din România.  

Două reprezentaţii Divna şi Dan Puric la Bucureşti în Duminica Floriilor

Dacă pentru început, concertul Divna şi Dan Puric a fost stabilit pentru ora 20:00, la cererea publicului, cei doi vor oferi un spectacol si la ora 16:00. Astfel că, în data de de 28 aprilie 2013, începând cu ora 16:00, Ateneul Roman va fi gazda unei reprezentaţii suplimentare a celor doi protagonişti.